|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Persocom Chii - 11/10
Prześliczna! Robi wrażenie... Strasznie mi sie podobają jej oczy. Persocom Yumi - 7/10 Albo mi sie zdaje, albo wszystkie Persocomy mają takie same kształty twarzy. Ale i tak Chii mi sie bardziej podoba ![]() Persocom Shami - 11/10 Wszystkie mają takie same usta. Ale ona jest naprawde śliczna. Masz talent ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmmm, mam być szczera?
BOŻESZ TY MÓJ CO TO JEST?! Pytanie: Dlaczego pierwsza i druga simka mają takie gigantyczne oczy? Może nie miały być naturalne, ale dosłownie zwaliło mnie to z krzesła. Twarze: Tak nieoryginalne jak tylko się da. Tylko te wielkie oczy i zakrzywione do dołu usta. Kurde, jak mnie denerwuje, kiedy niektórzy na siłę próbują zrobić simów a'la Chińczycy/Manga... Nie wystarczy tylko machnąć skośne oczy, czarne oczy i bladą cerę. Mieszkańcy Azji mają w sobie coś jeszcze, oprócz charakterystycznej górnej części twarzy. Oni... Po prostu mają "to coś", co sprawia, że uwielbiam ich robić. Ogólnie rzecz biorąc, dla mnie koszmar. (Są gusta i guściki.) (Proszę się nie obrażać, wyrażam tylko swoją opinię.) |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No coz...nie podobaja mi sie, po prostu nie lubie mangi, itp, wole takie realne simy
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ojej. Na początek rozwalił mnie tytuł xD Ja rozumiem, że można mieć skrzywienie ale żeby aż tak
![]() ![]()
#5 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
Chii? To nie jest Chii! To jakiś zwykły duperelowaty persocom, pewnie nawet nie z serii Chobits!
Daje jednak 3/10 Ta druga Akurat jest śliczna, spodobała mi się chociaż nie wygląda jak persocom Daje 9/10 Trzecia beznadziejna, nie lubie jej Daje ocene... 2/10 Ale oczka są śliczne *_* zaraz poszukam takich |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No ładnie
![]() Lecz ja osobiście nie jestem fanką tego stylu ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|