|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ja też już mam grę
) I jak narazie baardzo mi się podoba ;] Co prawda grałam krótko, no, ale po powrocie ze szkoły napewno jeszcze pogram. Kupilam wczoraj w MediaMarkcie, za 69.90 ;] . Czy nie można umieścić "The Sims 2 Cztery Pory Roku" w oddzielnym temacie?;> |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Tylko potrzeba tu kogoś, kto posiada takie funkcje jak robienie działów
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
A właśnie, jak wrażenia z gry? ;>
Ostatnio edytowane przez Eámanë : 02.03.2007 - 23:03 |
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Eámanë : 02.03.2007 - 23:03 |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja już zauważyłem błąd twórców. Gdy masz w ogródku zasadzone kilka pomidorów i gdy masz owoce, pojawia się opcja (oprócz zbierz) Zbierz wszystkie: Pomidors i tak samo jest ze wszystkim fasolas, bakłażans. Nie chciało mi sie przetłumaczyć na polski xP ! Czy wy też tak macie?
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
O... jeśli są takie błędy to niedobrze zrobili też twórcy gry
![]() Mogli pomyśleć że nie w każdym języku wystarczy coś dodać na końcu wyrazu żeby zrobić liczbę mnogą No to trzeba będzie jakoś znieść bakłażansa
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Mam od dzisiaj Sims 2 Cztery pory roku no i zniechęciłam się troszeczkę
![]() A więc tak: Mój Sim łowił sobie rybki i zaczął padać deszcz. Więc wysłałam go do domku żeby nie zmoknął (no i wiedziałam o piorunach) przez przypadek zrobiłam opcję podania obiadu... a stół jest na zewnątrz. No i szybko skreśliłam opcję ale Sim chciał wynieść śmieci... nie zdążyłam skreślić... Gdy tylko zszedł ze schodów, TRACH!!!! i piorun go zabił ;( jego kotka była w czarnej rozpaczy... nie zapisałam gry.Są jakieś sposoby aby uniknąć tych incydentów? Bo mam grę niecały dzień i się trochę zniechęciłam... ![]() Pozdrawiam Nikita |
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
też tak macie?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Już dzisiaj będę miała Seasons ;D
Jadę do Konina, obejrzeć "mój" samochód i przy okazji wstąpię do komputerowego. A jeśli nie będzie to pozabijam wszystkich dookoła. |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|