Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.03.2007, 15:10   #161
vanity
Guest

Domyślnie

Cytat:

No, czasami zimą lekcje są odwołane, jak napada dużo śniegu
Serio? Fajnie! Nie wiedzialam o tym No, ale wakacji ani ferii nie ma
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.03.2007, 15:22   #162
.:Patison:.
Guest

Domyślnie

No to by się wydało nielogiczne, wystarczy, że dziecko ma i tak mało dni swojego dzeiciństwa... chyba, żeby przedłużyli wiek dziecka... mnie tam wystarczą weekendy, bo i nawet w nie dziecko nie ma co robić. A praca bywa odwoływana?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2007, 20:33   #163
pocia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał innka1
Mam kilka pytań:
1.Czy latem jest dłuższy dzień, a krótsza noc, a zimą odwrotnie? Czy noc zaczyna się o 19?
2.Czy zimą mogą być cieplejsze dni, bez śniegu?
3.To prawda, że dzieci latem normalnie chodzą do szkoły? Bo ja słyszałam, że mają wakacje
4.Czy latem noc jest jaśniejsza niż zimą?
1. nie jestem pewna, ale w lato dzien trwa chyba godzine dluzej... albo mi sie zdawalo. ale raczej tyle samo...
2. oczywiście.
3. nie, nie mają wakacji
4. chyba nie o_O. ale dzień latem jest najjaśniejszy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2007, 20:35   #164
agnieszka130187

Reputacja: 11
Domyślnie folder config

Cytat:
Napisał pocia
ooo, nie ładnie;D. chociaż osobiście sama od własnego biznesu grywam na crack'u lub obrazie płyty, bo nie chce mi się latać po płytę do 2 pokoju;D. ale ciii;p.

P.S. właśnie przeglądam www.simy.pl i co widzę?!
Dopiero co miała miejsce premiera nowego dodatku: Cztery pory roku, a już pojawiają się pierwsze sygnały o błędach. Kolejnym z nich - poza błędnym tłumaczeniem na język polski słowa "papryka" na "pieprz" jest brak widoku ryb w stawie. Jest na to rozwiązanie a znaleźli je nasi koledzy z Południowej Afryki. Należy wpisać kod: Boolprop Useshaders true.

Kod będzie jednak działał podczas bierzącej gry, by był on cały czas aktywny w grze należy zainstalować odpowiedniego hacka autorstwa graczy z Afryki.

a ten hack jest tutaj - "klik"
mam nadzieję, że pomogłam, bo dużo ludzi się pytało (w tym ja xD) czemu nie ma ryb w stawie. chociaż po zainstalowaniu tego dodatku miałam ryby w jednym domku o_O
W instrukcji napisane jest, że hack nalezy wypakować do folderu config, problem w tym,że jak wypakowuje plik pokazuje się komunikat,że taki plik już tam jest i czy go zamienić, co zrobić, nie wgrywałam tam nic. Mam program seethem 2 ale nie wiem czy to ma coś wspólnego z tym.
agnieszka130187 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2007, 20:50   #165
Mikolay
Guest

Domyślnie

ej. dlaczego mój sim jak wychodzi w lato na dwór to zakłada kurtkę? hm. ja chcę go opalić, a nie. czy u Was tez tak jest?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2007, 20:51   #166
Szynszyl
Guest

Domyślnie

Ehh... już chciałem napisać że po co jakiś hack skoro jest ten kod, a tu się okazuje że cały ten hack to po prostu plik startowy kodów z wpisanym boolprop useshaders true xD

agnieszka130187 :arrow: Jeśli masz juz taki plik to otwórz go notatnikiem i doklej w nowej linijce właśnie "boolprop useshaders true"
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.03.2007, 09:18   #167
pocia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał agnieszka130187
W instrukcji napisane jest, że hack nalezy wypakować do folderu config, problem w tym,że jak wypakowuje plik pokazuje się komunikat,że taki plik już tam jest i czy go zamienić, co zrobić, nie wgrywałam tam nic. Mam program seethem 2 ale nie wiem czy to ma coś wspólnego z tym.
też miałam ten komunikat, zamieniłam tamten plik na tego hack'a i mi działa. znaczy się mam rybki;D.

Mikolay - w lato też czasem jest zimno.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.03.2007, 12:17   #168
Aleks
Guest

Domyślnie Jestem blada jak ściana!

Wybaczcie, że tak odbiegłam trochę, ale jak ma się opalić sima? Kazałam babie siedzieć na leżaku przed domem cały dzień...prawie...a ona nic! Nawet się nie zarumieniła. :con: Co jest???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.03.2007, 13:37   #169
pocia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Aleks
Wybaczcie, że tak odbiegłam trochę, ale jak ma się opalić sima? Kazałam babie siedzieć na leżaku przed domem cały dzień...prawie...a ona nic! Nawet się nie zarumieniła. :con: Co jest???
może jest "za zimno"? u mnie podczas 3 lat (pora roku, nie lata;p) tylko w jednym dniu było tak ciepło, że mogła się zgrzać...

P.S. ale super!! nareszcie dział o czterech porach roku;D.

Ostatnio edytowane przez pocia : 08.03.2007 - 14:44
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.03.2007, 16:11   #170
RoBaL
Guest

Domyślnie

Dodatek jest na 1 plycie zawiera informacje o dodatku Impreza Akcesoria Bedzie nowy gril suknie slubne oraz parasolki ogrodowe ktore chronia przed sloncem...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania