|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
1. Nie decyduj zbyt pochopnie. Oni nie oceniają tylko stanu drzewek i roślin. Kup dużo elementów ozobnych, np. fontanna. Doliczą ci dodatkowe punkty ja się zawsze denerwuję, bo raz było, że drzewo mi zarosło jak przyszli :/ i później musiałam szybko obcinać a jeśli już prosiłaś o inspekcję to odczekaj kilka dni ![]() 2. Nagrody pieniężne lub może coś innego... xP 3. Chyba jak zobaczą, że nie masz to dostaniesz ![]() 4. Musisz kupić kompostownik... tryb kupowania>ogrodnictwo>i tam będzie taki kosz z lampką :smirk: Pozdrawiam Nikita |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Hm... Co do 3. Nawet jak masz już studnię, to możesz dostać jeszcze jedną, wiem bo moja simka ma dwie
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
i dzięki za odpowiedzi do tego kompostownika . nawet nie wiedziałam, że jest takie coś xD.wznawiam pytanię - kiedy "rośliny kwitną"? bo ja mi kwitną to piszą, że nic nie zakwitło-_-". a co do kodu na studnię, to zaraz znajdę i podam .
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Jak Ci tak pisze to tak mniejwięcej po 1-3 dni wg. nich już 'zakwitły'. (przynajmiej u mnie) I to raczej nie ma wpływu czy rzeczywiście zakwitły czy też nie. (nie jestem pewna czy o taką odpowiedź Ci chodziło, ale cóż ;x)
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
EDIT: a tak, kod na studnię: boolprop testingcheatsenabled true - wciskasz shift i nie puszczając go klikasz na aktywnego sima - wybierasz więcej - spawn - więcej - jeszcze raz więcej - Wishing Well. i masz .
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|