|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Hmm. no nie wiem wytłumacze najlepiej jak potrafie ; DD
Wchodzisz w ten lewy górny róg , pojawiają Ci się pory roku , i naciskasz np. jak jest listek (jesień) to naciskasz na niego i pojawiają się tez inne pory roku ; D słońce to jest lato , kwiatuszek wiosna , a płatek śniegu zima ;> nie wiem czy zrozumiesz ale tłumaczyłam jak tylko moge ; ] |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
no to rozumiem, ale jak zrobic, zeby np tylko zima byla? albo wiosna i lato tylko...
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
wystarczy, że wszędzie zaznaczysz zime
wystarczy użyć głowy. wszędzie zaznaczasz płatki śniegu. |
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Można też użyc nagrody aspiracji dochodzącej w CPR (Pogodomistrz), ustawic zimę i przedłuzyc ją na nieskończenie długa
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
A ja mam takie pytanie
![]() Nie wiem czy już było na forum ale nie znalazłem jak było to proszę usunąć post ![]() Gdzie mogę kupić odtwarzacz mp3, telefon komórkowy i przenośną konsole do gier ? ![]() Moje simy miały takie marzenia... Z góry dzięki
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
na przedmiesciu w ktoryms sklepie z ciuchami. nie pamietam dokladnie nazwy :/
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
tak, na przedmieściu, ja zazwyczaj kupowałam to simom, gdy były na studiach, w prawie każdym sklepie to było
Lub też kodem boolProp TestingCheatsEnabled true tam nie pamiętam dokładnie, ale tam jest taka opcja. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ta opcja to chyba: Give me callphone, give mi MP3Player, Give me... [chodzi mi o tą przenośną konsolę do gier].
Pozdrawiam
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Callphone-komórka
MP3Player-Mp3 A ostatnie to nitendo DS (chyba) Pozdr.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|