|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Aby dostać Studnię Życzeń, musisz zadzwonić do Klubu Ogrodników i poprosić aby obejrzeli twój ogród.
Ogródek musi ślnić. Nie może tam być żadnych starych gazet itp. Rośliny muszą być w dobrym stanie. Należy pamiętać, aby dać tam rzeczy ozdobne, bo one też są oceniane! Gdy Klub obejrzy ogród, przyznać Ci może albo kasę, albo właśnię Studnię. Udzieli Ci też kilku wskazówek. Ja jeszcze nigdy nie otrzymałam studni. Zawsze mi gadają, że mam za mało elementów ozdobnych. |
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
mam pytanie jak przeniesc sciagnieta simke do sims2?
|
|
|
|
#5 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Albo klikasz na plik i sama się zainstaluje w grze (jeżeli jest to plik *.sims2pack) lub rozpakowujesz folder *.zip lub *.rar i pliki *.package wklejasz do folderu Moje Dokumenty/EA Games/Downloads
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
dzięki SPRÓBUJE to zrobić
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
a nie wiem co zrobić
...bo raz chciałam wstąpić do klubu ogrodników ale niestety miałam brzydki ogród no i mi kazała dac wiele roslin i ozdób.na przedzie domu postawiłam najdroższą z najpiękniejszych ozdób maxisowych.slicznie ozdobiłam ogród,powyzucałam gazety i smieci z podwórka,dałam nawet oczko wodne,rosliny...no i zadzwoniłam do klubu i przyszły trzy babki.dwie podszefowe i szefowa.tamte poszły ogladac dalej ogród a ta szefowa klubu mi ukradła poprostu jak (te simy co jak nie lubią jakiegos sima to mu kradną gazete i uciekają).no i jak juz mówiłam ukradła mi tą najdrozszą i najpiękniejszą ozdobe(ale nie uciekła) i nagle powiedziała...że mam piekne i zadbane roslinki.zadbane mam wszystko i ozdoby...tylko że cos tam ozdoby są jakies(nie wiem jak powiedziała)ale ze nioepasujące do siebie czy za tanie itp.,ale ukradła mi moją tą najważniejszą ozdobe i jej nie oddała.i powiedziała ze nie dostałam sie.i to wyglada jak by nie lubiła mojej simki,i chciała zeby sie nie dostała ;/ ![]() ![]() ![]() ![]() .a miałam z nią 10 pkt znajmomosci NA PLUSIE NIE NA MINUSIE.i tak w kółko miałam tą sama sytuacje 5 razy pod rząd.bo non stop kupowałam tą ozdobe i nic... o co chodzi
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Kup inną ozdobę. Zrób szklarnie, zacznij hodowac warzywa, może tym się zachwycą... I kup drzewa ambrcośtam.. Cytrusowe.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
też miałam szklarnię i nic...
|
|
|