|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o 1 pytanie to z tego co wiem chyba nie można się opalac...mozna dostac poparzeń po soku pomidorowym....
Jeśli chodzi o 2 pytanie to nie wiem... EDit:Co do 1 pytania to poczytaj jeszcze pierwszy post w tym temacie ![]() Ostatnio edytowane przez Kasiek13 : 12.03.2007 - 19:23 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mój broblem polega na tym iż... kiedy idę danym simem załatwić potrzebę to nagle wszyscy członkowie rodzinki sa tak jakby ocenzurowani tzn.? Są tak w paski ,że ledwo ich widać... i to również dzieje się gdy biore prysznic lub gdy jakis z Simów wchodzi nago do jaccuzi. Czy wy też macie takie broblemy i z czego to wynika?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale jeśli jakimś cudem masz orginał, to może błąd w grze. Mogłaś także ściągnąć jakiś wadliwy dodatek, lub hacka. PS. Jak na mój gust, masz słodki avek ^^ (obsesjon) : P |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dzieki
![]() ![]() A co do twojej odpowiedzi to mam orginał xD xP ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Da się zrobić by: Dwie osóbki weszły do jaccuzi w kostiumach kapielowych ,bo zazwyczaj wchodzi mi jedna osobka nago a druga w kapielowkach... :con:
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jak to? Mi zawsze włazą w strojach kąpielowych
![]() ![]() EDIT: A nie możesz zrobic tak: przebierasz w szafie obu simów potem dajesz "wejdź do" (czy coś w tyms stylu) no i chyba simy powinny od razu wejśc w tych strojach i sie nie rozbierać xD |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() PS. Tak, to prawda, Billuś jest sweet ^^ Pamiętam czasy, kiedy ciągle miałam jakiś inny avek z Billem, a sygnaturę z napisem "ich liebe tokio hotel und us5! Sie sind am besten! xD Ehh... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Odkąd zaczęłam lubić TH to jaką bym nie robiła rodzinkę to zawsze z Billusiem lub Tomusiem
![]() ![]() ~~~~~~ Jakie sia wam przewaznie rodza dzieci ,bo mi zawsze takie ,ze oczy po gosciowce ,a reszta po facecie ;-) a wam? |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A może z jakimś kodem eksperymentowałeś? Bo po uzywaniu kodów też sie dziwne rzeczy dzieją
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hej. Moze to nie jest stosowne pytanie do tematu, ale po co zakladac nowy? Otoz mysle czy kupic czy nie kupic tego dodatku. Warto jest go kupowac? Pomozecie?
Ostatnio edytowane przez Hejlok : 15.04.2007 - 10:34 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|