Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.03.2007, 19:18   #1
Kasiek13
Guest

Domyślnie

Jeśli chodzi o 1 pytanie to z tego co wiem chyba nie można się opalac...mozna dostac poparzeń po soku pomidorowym....
Jeśli chodzi o 2 pytanie to nie wiem...
EDit:Co do 1 pytania to poczytaj jeszcze pierwszy post w tym temacie

Ostatnio edytowane przez Kasiek13 : 12.03.2007 - 19:23
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.04.2007, 20:24   #2
^^Kaulitzka^^
Guest

Question Toaletowy problemik...

Mój broblem polega na tym iż... kiedy idę danym simem załatwić potrzebę to nagle wszyscy członkowie rodzinki sa tak jakby ocenzurowani tzn.? Są tak w paski ,że ledwo ich widać... i to również dzieje się gdy biore prysznic lub gdy jakis z Simów wchodzi nago do jaccuzi. Czy wy też macie takie broblemy i z czego to wynika?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2007, 20:28   #3
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ^^Kaulitzka^^
Mój broblem polega na tym iż... kiedy idę danym simem załatwić potrzebę to nagle wszyscy członkowie rodzinki sa tak jakby ocenzurowani tzn.? Są tak w paski ,że ledwo ich widać... i to również dzieje się gdy biore prysznic lub gdy jakis z Simów wchodzi nago do jaccuzi. Czy wy też macie takie broblemy i z czego to wynika?
Najprawdopodobniej to wynika z pirata -_-'
Ale jeśli jakimś cudem masz orginał, to może błąd w grze. Mogłaś także ściągnąć jakiś wadliwy dodatek, lub hacka.

PS. Jak na mój gust, masz słodki avek ^^ (obsesjon) : P
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2007, 20:43   #4
^^Kaulitzka^^
Guest

Domyślnie Pirat czy orginał ?

Dzieki BilluŚ jest sweet
A co do twojej odpowiedzi to mam orginał xD xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2007, 20:44   #5
^^Kaulitzka^^
Guest

Domyślnie Jaccuzi-Czy jak to sie pisze..

Da się zrobić by: Dwie osóbki weszły do jaccuzi w kostiumach kapielowych ,bo zazwyczaj wchodzi mi jedna osobka nago a druga w kapielowkach... :con:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2007, 20:48   #6
vanity
Guest

Domyślnie

Jak to? Mi zawsze włazą w strojach kąpielowych Coś kojarze, że jest to wina cechy charakteru..którejś..ale nie pamiętam której..ech moja kochana pamięc, zawsze zapamiętuje urywki informacji Sorka ^^

EDIT:
A nie możesz zrobic tak: przebierasz w szafie obu simów potem dajesz "wejdź do" (czy coś w tyms stylu) no i chyba simy powinny od razu wejśc w tych strojach i sie nie rozbierać xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2007, 21:08   #7
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ^^Kaulitzka^^
Da się zrobić by: Dwie osóbki weszły do jaccuzi w kostiumach kapielowych ,bo zazwyczaj wchodzi mi jedna osobka nago a druga w kapielowkach... :con:
Widocznie masz zbyt przebojową osóbke

PS. Tak, to prawda, Billuś jest sweet ^^ Pamiętam czasy, kiedy ciągle miałam jakiś inny avek z Billem, a sygnaturę z napisem "ich liebe tokio hotel und us5! Sie sind am besten! xD Ehh...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2007, 22:09   #8
^^Kaulitzka^^
Guest

Grin Bill w Simsach..;-)

Odkąd zaczęłam lubić TH to jaką bym nie robiła rodzinkę to zawsze z Billusiem lub Tomusiem aga a co juz nie lubisz th czy asiaków?
~~~~~~
Jakie sia wam przewaznie rodza dzieci ,bo mi zawsze takie ,ze oczy po gosciowce ,a reszta po facecie ;-) a wam?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2007, 20:44   #9
vanity
Guest

Domyślnie

A może z jakimś kodem eksperymentowałeś? Bo po uzywaniu kodów też sie dziwne rzeczy dzieją
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2007, 10:29   #10
Hejlok
Guest

Domyślnie

Hej. Moze to nie jest stosowne pytanie do tematu, ale po co zakladac nowy? Otoz mysle czy kupic czy nie kupic tego dodatku. Warto jest go kupowac? Pomozecie?

Ostatnio edytowane przez Hejlok : 15.04.2007 - 10:34
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania