|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Jeśli nie będą działać to wtedy możesz się zwrócić o pomoc. Nie jestem jasnowidzem /i sądze, że nikt na tym forum nim nie jest/ dlatego Ci nie powiem czy będą działaś czy nie. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
mam problem ze sprzedaza...moj sim ma w pragnieniach zeby komus zaproponowac sprzedaz lub kogos olsnic. i jak sprawdzam jak mam to spelnic to tam jest napisane zeby kliknac na klienta i wybrac z opcji sprzedaz. ale ja w tej zakladce mam tylko sprzedaz mojego psa (po ktorej zakladka sprzedaz w ogole znika). jak mam to w takim razie zrobic??
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no wlasnie mam wszystkie dodatki poza porami roku i nie wiem czemu nie chodzi
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A ja mam taki kłopot:
Chciałam sobie założyć restauracje. Najpierw otworzyłam przedsiębiorstwo domowe. Miała to być mała cukiernia, połączona z galerią sztuki. I tak oto ustawiłam krzesełka i stoliki, wstawiłam lodówki, na półkach których poukładałam przysmaki zrobione przez moją Simkę. W pomieszczeniu gdzie miała być galeria wywiesiłam obrazy i ustawiłam rzeźby do sprzedania. Na początku simowie kupowali domowe wypieki i czasem jakiś obraz, ale teraz to już w ogóle nic nie kupują, tylko stoją przed urządzeniem biletującym i przyglądają mu się jakby chcieli je kupić :con: Tylko to ich interesuje. Dałam sobie ostatecznie spokój z domowym przedsiębiorstwem, a kupiłam sobie parcele publiczną i tam otworzyłam restauracje połączoną z niewielkim centrum handlowym. Mam tą specjalną kuchenkę i stanowisko kierownika sali, ale powtarza się historia z simami zainteresowanymi wyłącznie kupnem urządzenia biletującego :wacko: Najbardziej denerwuje mnie to, że żaden z simów odwiedzających moją restauracje nie siada do stolika i nie je. :con: Wydaje mi sie, że wszystko robię dobrze: - produkty do sprzedania zaznaczam na żółto i ustalam ich ceny - obsadzam pracowników na odpowiednich funkcjach - używam wywieszki "otwarte/zamknięte I NIC! Uważam że dodatek "własny biznes" jest dosyć trudny i przydałby mi się jakiś poradnik. Jakby ktoś miał link do takowego, to poproszę. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Musisz ich namówić, żeby kupili bilet z tego urządzenia.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
mam zalozony biznes i w domu i na parceli publicznej. w domu napewno nie dziala ta opcja w sumie na parceli publicznej nie sprawdzalam...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|