|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Widzę tutaj uzależnienie od lakierowanej podłogi, ale spoko mi też się podoba. Hol wszystko ładnie pięknie. Ogólnie to pomieszczenie "wszystko w jednym" jest bardzo ładne i wykonane z pomysłem, ale kafelki w kuchni i kanapy w salonie są jak na mój gust za ciemne. Sypialnia fajna. Łazienka ciemna, ale w moim guście.
Pokój dziewczynki... Wow trochę różowo, ale spoko mnie to nie przeszkadza Druga łazienka normalnie jak zwykle. Co zauważyłam wszędzie takie same żaluzje, to jest jeszcze do przeżycia, ale jak są np. w łazience to wchodzą w szafkę (w kuchni też). 8,5/10 |
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 20
|
Wnętrze ciekawe, tylko szkoda źe nie ma widoku domu z lotu ptaka. Daję 8/10. (a tak przy okazji byłbym wdzięczny gdyby ktoś powiedział mi skąd moźna ściągnać lakierowaną podłogę
)
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mnie się baardzo podoba i bryła zapewne też byłaby świetna.
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Śliczne wnętrze, zazdroszczę Twoim simom
moja ocena to 100/10. Dlaczego uważasz, że nie masz talentu do urządzenia zewnętrznego? Na pewno jest lepsze od wielu moich domów.
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|