Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.03.2007, 21:13   #111
karolcia92
Guest

Domyślnie

Mnie opiekunka wkurza. Przychodzi, małe dziecko fajnie się bawi, a ona bierze i kładzie je do łóżeczka, później przygotowuje sobie jakieś żarcie, kąpie się.Najbardziej wkurza mnie jednak, że w tym momencie, gdy matka chce wziąć na ręce swoje dziecko(chce przewinąc mu pieluchy, bo niania tego nie zrobi) to ta debilowata starucha bierze je na ręcę. Albo jeszcze inaczej. Simka wkłada dziecko do fotelika, idzie bo jedzenie do lodówki, a ten stary babsztyl je wyjmuje i łaskocze, zabawia lub niesie do łóżeczka. Kiedyś mnie to babsko tak wkurzyło, że kliknęłam na nią z shiftem, wzięłam opcje ''make selectable'' i wybrałam opcję śmierci przez pożarcie przez muchy. Nie bierzcie mnie za sadystkę, ale lubię uśmiercać takich simów jak ona
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.03.2007, 21:56   #112
Darlene
Guest

Domyślnie

U mnie opiekunka zazwyczaj ....czyści akwarium :/ Raz miałam taki błąd, że opiekunka niosła dziecko, schyliła się tak jakby kładła dziecko na podłodze ale ono się "przykleiło" do niej. Opiekunka chciała zacząć szorować akwarium gąbką a szorowała dzieckiem XD Nieźle się wtedy uśmiałam XDD.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.05.2007, 18:06   #113
DiabolicAngel
Guest

Domyślnie

Ja kiedyś miałam dziecko (w simsach oczywiście ) ale matka umarła, a tatuś musiał pracować. Zadzwoniłam więc po opiekunkę, a ona przyjeżdżała o 1.00 w nocy jak tata był, a jak go nie było to dziecko siedziało samo i przyszła baba z opieki społecznej i jeszcze później nie dało się odwołać tej "opiekunki" :con:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2007, 08:59   #114
Castaway

Reputacja: 18
Mad Opiekunka

Cytat:
Napisał Binek
Zatrudniłem opiekunke.To więc mam dwójke niemowlkaów.Ona się nimi nie zajmowała!Brała je tylko na reće.Dzieki niej moje niemowlaczki zabrała opieka specjalna ;( Matka umarła kilka dni później ;(
U mnie też podobnie było :/ Ale ona sie TROCHE nim zajmowala xP i wsadziła dziecko do kojca i czekała z pare minut ( w simsach godzin ) zeby ono sie wyspalo a potem te dziecko polozyla na ziemi i nie wiadomo czego stala i nic nie robila a dziecko plakalo wypedzilam ja natychmist :/ i u mnie tez ona robi porzadki :shy: sprzata itp juz wole dawac pod opieke jej te dziecko juz chodzace do szkoly (po takim raczkujacym)
Castaway jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.05.2007, 10:34   #115
babyborn96
Guest

ThumbsDown Opiekunka do dziecka z gry

Ja tak samo nie lubie tych maxisowych "Opiekunek do dziecka" xP xP xP one nawet nie dają dziecka na nocnik :shy: :wacko:

Ja ściągłam sobie opiekunke z neta i ona jest fajowska jest młoda i ładna sam sobie ją robisz jak znajde tą stronkę to wam prześle :* papa
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.05.2007, 18:43   #116
Aloese.
Guest

Domyślnie

Dokładnie.
Lecz ja nie muszę mieć opiekunki.
Pracuje tylko mężczyzna, kobieta pełni obowiązki domowe.

Gdy jednak pracowałam, miałam podobne wypadki jak wy wszyscy.
Opiekunka poszła na bruk, a ja zrezygnowałam z pracy.
Mam kody, więc nie żyję w niedostatku, lecz kodów używam rzadko.
Mężczyzna zarabia, więc jest bardzo dobrze.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2007, 06:56   #117
MiNuTkA15
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Primek111
............jest kod na poprawę humoru, nie znm podajcie????????
A ja znam sposób na poprawe humoru Poprostu wpisz kod boolprop testingcheatsenabled true i trzymając shifta kliknij na skrzynke pocztową, powinna ci sie wyświetlić opcja Make all happy.Kliknij w nią i simowie bedą mieli zaspokojone potrzeby
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2007, 15:53   #118
natalioza100
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Toxic
U mnie opiekunka poszła sobie zjeśc coś zaczeła gotowac i nagle jej się odechciało i poszła oglądać tv i przez nią spaił się cały dom naszczęście dziecko przerzyłó ale opiekunka też :\

Miałam podobną sytuacje;/ Opiekunka wstawiła kotlety do opiekacza i poszła sobie na dwór! Prawie spaliła mi dom i dziecko. Blat sie pali, a ona sobie na dworze stoi jak gdyby nigdy nic... Dziecko musiało po straż pożarną zadzwonić Ehhh w ogóle ta opiekunka jest do dupy! Nie opiekuje się dzieckiem tylko łazi w kółko ogląda TV kąpie się i robi dla SIEBIE żarcie... Do kitu z taką opiekunką

xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.05.2007, 13:31   #119
Iminashi

Reputacja: 13
Smile

u mnie jest swietnie. opiekunka zajmuje sie dzieckiem (karmi, bawi sie), potem kladzie go spac, robi obiad, jak sie budzi (dziecko), to znowu sie z nim bawi i mamusia wraca z pracy w pełni zadowolona.
Iminashi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.05.2007, 15:30   #120
ewcia11
Guest

Wink

Cytat:
Napisał Binek
Zatrudniłem opiekunke.To więc mam dwójke niemowlkaów.Ona się nimi nie zajmowała!Brała je tylko na reće.Dzieki niej moje niemowlaczki zabrała opieka specjalna ;( Matka umarła kilka dni później ;(
Może to dla tego, że ona nie umie opiekować się dwójką dzieci i raz brała jedno na rece to drugie zaczynało płakać potem brała to drugie i pierwsze zaczynało płakać. ja kiedys zaadoptowalam chyba 5 dzieci (bo mi sie nudziło )i tez nie bylo dobrze byly glodne spiace itp. a jak mialam jedno dziecko to bylo ok. a w ogole to raz mialam tak ze zatrudnilam opiekunke i ona potem nie chciala wyjsc z mojego domu nameczylam sie zanim ja jakos wygonilam......
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania