|
|
#1 |
|
Guest
|
Przed instalacją gra chodziła OK (miałam dodatki na studiach i własny biznes). Przed chwilą zainstalowałam szyk i elegancję i oto mój problem:
nie przewijają mi się żadne napisy na ekranie logowania własnego biznesu, wszystkie okolice stały się jednolitym szarym tłem, kursując ślepo myszką po ekranie mogę natrafić i kliknąć na domek, którego wyświetlają mi się nazwy, ceny, mieszkańcy... jednak przy próbie zagrania wybraną rodzinką na animowanym niebieskim ekranie z jej przedstawicielami nie wyświetla się nazwisko rodziny, a po jakimś czasie wyświetla się jakieś okno Windowsa o nazwie Sims2: z białym X w czerwonym kole. Co się stało i jak mogę to naprawić? :1smutny: Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Proponuję skopiowanie plików zapisu w bezpieczne miejsce, odinstalowanie całej serii TS2 i ponowną instalkę z tym, że "Szyku..." nie wrzucaj na koniec. Po zainstalowaniu wrzuć ponownie zapisy i wszystko masz tak jak było
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
To kiedy mam zainstalować szyk? Domyślam się, że doinstalowanie Zwierzaków nie pomoże? Czy wiecie może, czy można mieszać wersje językowe dodatków (np. cała seria po polsku, a jeden minipack po angielsku wcześniej wybrałam polski w wersji ang/ros)?
Ostatnio edytowane przez Klara : 27.03.2007 - 14:34 Powód: nowa idea |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Klara, nie można.
Ponieważ dodatki z serii Anglojęzycznej gryzły by się z serią polską. |
|
|
|
#5 |
|
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
Masz oryginał Szyku i elegancji? Bo problem z szarym tłem znam z jednego pirata...
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Orginał i nie ma spolszczeń na stronach oficjalnych?
Kupiłam okazyjnie przez ebayNie wiem czy powinnam to tu pisać, ale pomoc już znalazłam na innym forum. Możecie ew. skasować temat. Ostatnio edytowane przez Klara : 27.03.2007 - 23:13 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|