|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Kiedy wkładam płytkę z WB to mi mówi, żebym włożyła płytkę z WB... a przeciez jest włozona... no i nie działa... a jak wchodze w Mój Komputer - Klikam 2 razy na płytę to chce znowu instalować Wb :/ Co robić? |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mam problem bo dodatki sims nie chcą mi chodzić razem co zrobić by chodziły razem :1smutny:
|
|
|
|
#4 | ||
|
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
Cytat:
Cytat:
No, nie wspominając już o tym, że trzeba mieć oryginalną grę i dodatki.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
to ja instaluje teraz Na Studiaach daje anuluj i nic odinstalowywuje sie NS
co mam zrobic PS gdzie jest ten sims2_update.exe ?? -------------- edit slepy jestem ;p Ostatnio edytowane przez Rider41 : 10.04.2007 - 10:01 |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Tutaj nie gadamy o piratach... no bo gra pożyczona od koleżanki to chyba nie twoja, nie? Myślę że tamat do zamknięcia....
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
jak chce wlaczyc i zainstalowac thesims2_update to mi wyskakuje cos takiego kopiowanie "plikow z plyty the sims 2" i mozna dac tylko ok a potem sie nie instaluje tylko sie wylacza co mam zrobic ?
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Najpierw instaluje sims2 potem na studiach bo wyszły następne, potem nocne życie, nastempnie dodatek świąteczny, własny biznes, rozrywka rodzinna-akcesoria, szyk i elegancja-akcesoria, zwierzaki, na święta-akcesoria, cztery pory roku i impreza :smirk: tak trzeba instalować starszą część a potem nową czy tak
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|