Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.04.2007, 13:07   #1
Jutka6
Guest

Domyślnie

Nigdy bym nie powiedziała, że to jest starter. Wygląda na trochę droższy, ale to pewno przez dodatki one takie taniutkie. Dobra, więc tak bryła wygląda bardzo fajnie, ale dach jest taki dziwny (skomplikowany). Nie lubię jak się zmienia chodnik nie wiem czemu, ale mnie to denerwuje. Pokój "wszystko w jednym" na paru zdjęciach wydaje się bardzo ciemny. W sypialni nie podoba mi się łóżko. W łazience widzę jeden śmieszny błąd. Otóż jak tak sobie wyobrażam kogoś siedzącego na kibelku i jego próby sięgnięcia po papier to mi od razu uśmiech na twarzy się pojawia. No i zlew jest poza zasięgiem lustra. Tak na koniec nie podoba mi się że wanna jest przy ścianie, ale tak na środku ja bym wolała, żeby miała styk z przynajmniej dwoma ścianami i jak na mnie za dużo okien. 6/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.04.2007, 20:47   #2
The FerG

Reputacja: 10
Domyślnie

Troche za ciemny. 9/10 :smirk:
The FerG jest offline  
stare 09.04.2007, 13:34   #3
Rider41
Guest

Domyślnie

Masz talent !!!!
Poprostu dom piekny o co mi chodzi, nie lubie domow gdy sa kwadratowe 4 sciany i gotowe lubie jak maja jakis kształt a twoj dom ma ten kształt mebelki wrecz odlotowe 1000000/10 naprawde masz talent

PS.
Napisz mi na PW stronke skad masz te mebelki, skad je pobierasz, i czy na tym laptopie mozna grac itd ?

stare 09.04.2007, 17:53   #4
Zozolinka
Guest

Domyślnie

Domek piękny 10/10.Pytanko:
Skąd masz podłogę,w której można się przejżeć jak w lustrze?Proszę o LINKA.Please...

Ostatnio edytowane przez Zozolinka : 09.04.2007 - 17:57

stare 10.04.2007, 09:42   #5
karolkaaa402
Guest

ThumbsUp

Mi sie bardzo podoba jest śliczny 10/10

stare 10.04.2007, 11:13   #6
CoRnEliA :)
Guest

Domyślnie

Bardzo ładny domek, w moim typie, tylko, że troszke za ciemno w pomieszczeniach ale bardzo starannie dobrane kolory wnętrz i umeblowanie 10/10

stare 10.04.2007, 12:12   #7
Rider41
Guest

Domyślnie

mam pytanie czy jakbym nie mial zainstalowanych tych dodatkow co tu przedstawiciel domu i jakby mi wyslano ten dom to mial bym w nim te wszystke rzeczy ?

stare 10.04.2007, 13:53   #8
Raisa

Reputacja: 11
Domyślnie

Cytat:
Napisał Rider41
mam pytanie czy jakbym nie mial zainstalowanych tych dodatkow co tu przedstawiciel domu i jakby mi wyslano ten dom to mial bym w nim te wszystke rzeczy ?
Jeśli chodzi Ci bo dodatki w sensie - meble itp. to tak, miałbyś wszystkie, a jeśli chodzi Ci o dodatki w sensie - np. NŻ, NS itp., to nawet nie dałoby sie zainstalować tego domu, a ja mam NS, NŻ, WB, Z, CPR.
Jest jeszcze jeden szczegół. Nawet jeśli udostępniła bym ten dom to bez większości mebli, gdyż pochodzą one ze stron w których autorzy zastrzegają sobie pakowanie ich dodatków do pliku i udostępnianie ich.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania