![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
ja mialam jakiegos facia co mu glowa migala na niebiesko
![]() on nie byl moj ale gosciem byl czemu mu leb na niebiesko migal?u was tez sie tak dzieje? Ostatnio edytowane przez Zozolinka : 24.03.2007 - 09:49 |
![]() |
![]() |
#93 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Czasami tak się dzieje jeśli dodatek zainstalowany z neta był jakiś zepsuty czy coś w tym rodzaju.
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]() Mo że to być także wina braku meshy.
|
![]() |
![]() |
#98 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Właściwie to ja się w ogóle na tym nie znam i nie wiem do końca o co chodzi, ale z tego co patrzyłam w necie, to używanie serwera proxy można u siebie wyłączyć w przeglądarce. W Internet Explorer w menu musisz wybrać Narzędzia -> Opcje internetowe -> Połączenia -> Ustawienia sieci LAN i tam będzie opcja i tam będzie używanie serwera proxy, które można odznaczyć, ale ja właśnie nie wiem, czy to nie zaszkodzi Ci w żaden sposób, więc za to nie odpowiadam. ![]() Jeśli chcesz to mozesz napisać do mnie na PM (bo to raczej nie związane z grą TS2 ![]() A jeśli chodzi o pytania: - mesh to inaczej kształt dodatku - jak ściągasz jakiś dodatek, to najczęściej musisz ściągnąć do niego kształt, żeby ten dodatek działał, -jeśli przeniesiesz sobie EA Games na E, to po następnym uruchomianiu gry i tak się ten folder zrobi na C. Ile razy byś nie przenosiła - on się będzie tworzył w Moich dokumentach. Możesz sobie za to przenieść całe Moje dokumenty na E (nic się złego nie stanie) i wtedy EAGames będzie także na E. Żeby przenieść Moje dokuemnty na E, musisz kliknąć na Moich dokuemntach prawym przyciskiem myszki "Właściwości" i w rubryce "Lokalizacja folderu docelowego" kliknij "Przenieś" i wybierz miejsce na dysku E, gdzie mają się znajdować Moje dokumenty. ![]() Jetiiq - niestety nie znam rozwiązania problemu... A poza tym na tym forum się nie rozmawia o piratach. ![]()
Ostatnio edytowane przez Isi : 12.04.2007 - 19:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
A ja mam inaczej też przez kolczyki z neta.W jednej fryzce włosy tak jagby latały.Włosy przednie tylko końcówki ruszają się w przód i w tył i na boki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Jetiiq - niestety nie znam rozwiązania problemu... A poza tym na tym forum się nie rozmawia o piratach.
<-- :laugh: no masz rację na tym forum nie rozmawia sie o piratach lecz musze przyznac ze kiedys na tym forum nikt mi nie pomogl wiec moze zlitujmy sie nad nim :con: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|