![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Szczerze mowiac, zadna mi sie za specjalnie nie podoba :/ Sa malo realistyczne...lol, tak wiem mam manie z ta realistycznoscia
![]() ![]() Dobra ocenie kazda: -Sonia: Usta za szerokie, dolna warga za wydatna w stosunku do gornej. Broda jest taka splaszczona. -Roxana: Brwi za grube moim zdaniem, nos jest za duzy. -Claudia: Fryz nie za bardzo psauje do twarzy, ogolnie brzydki fryz, jakos zle zrobiony, znowu te szerokie usta, i wieksza dolna warga, ale do niej jakos to pasuje ![]() -Victoria: Nawet fajna, tylko ten kolor oczu, sprawia wrazenie, ze ta simka jest niewidoma ![]() -Eliza: ta jest chyba najgorsza, dziwny nos, oczy takie male, a szerokie, nie podoba mi sie :/ |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Polia, te eyelinery są z LianaSims2(nie wiem jak podać link)
A co do moich simek to powiem otwarcie: JESTEM BEZTALENCIEM DO TWORZENIA SIMEK I DOMÓW ;( Ale każdy jest dobry w czymś innym ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Vanilla - 8/10
Sztuczne oczy, za grube usta. Chocolate - 8/10 Niezła, ale te oczy... Cherry - 4/10 Kwadratowa twarz Peach - 10/10 Najładniejsza ze wszystkich Rose - 8/10 Ładna, ale znowu oczy... Daisy - 7/10 Oczy... Carmella - 10/10 Bardzo ładna Sonia - 7/10 Okropne usta, ładne oczy Roxana - 8/10 Ładna, tylko usta mi nie pasią Claudia - 5/10 Nie podoba mi sie Victoria - 4/10 Dziwne oczy i nos Eliza - 3/10 Paskuda Sorki, że tak surowo, ale ja już tak mam xD |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Czemu moja imienniczka jest taka brzydka ;< ?
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 13
|
![]()
Sonia 10/20
Roxana 9,5/20 Claudia 10,5/20 Victoria 10/20 Eliza 9/20 Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ekhem...
Ogólnie nie jest źle. Ale postaraj się a)robić mniejsze usta b)robić nieco ciemniejsze oczy, np. takie jak ma Sonia,Roxana czy Claudia. Oczy Victorii są za jasne co moim zdaniem podwyższa jej wiek czyli robi się starsza... c)nie mów, że są brzydkie bo są ładne d)zciągaj różne fryzury, np. z www.xmsims.com wejdź w ''sims2'' i tam se przeglądnij coś ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Jak na mój ust są średnie... Mnie się nie podobają... I mam nadzieję, że z tego powodu nie będziesz mi się narzucać jak wcześniej innej użytkowniczce...
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Peach jest śliczniutka, najładniejsza ze wszysktich POZDRO :*
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|