![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witajcie!
A oto mój pierwszy komiks. Narazie to tylko przedstawienie postaci. Jeżeli by jakieś postacie nowe doszły to pamiętajcie że te postacie co teraz przedstawię będą w odcinku nr1 Nie wiem kiedy zrobi 1 odcinek. ![]() ![]() ![]() Główna Postać 1 ![]() Główna Postać 2 ![]() Opiekunka, Członek Klubu ![]() Szpieg, Członek Klubu ![]() Członek Klubu ------------------------------------------- Narazie cztery. Tak naprawdę jest ich 7. Niedługo dodam wszystkich. Jeżeli by co to: -L.B jest tak specjalnie ubrana za członka klubu ogrodniczego. -Adi jest szpiegiem ale żeby szpiegować musiał przebrać się. Jeśli chcecie wiedzieć więcej czekajcie na odcinek nr.1. Sorry że zdjęcie G.G. jest takie duże. Pzdr Kalerisha |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przedstawienie jak przedstawienie... Do tekstu nic nie mam, wszystko jest poprawnie, ale obrazki nie są estetyczne przez te białe fragmenty...
Najlepiej, zebyś skorzystała na przyszłość z rady Maadzialeny, a tak poza tym pamiętaa, że najpierw najlepiej zrobić sobei kolorowe tło, a potem dopiero wstawiać napisy ![]() No, a tak poza tym jeszcze na razie nie mam nic więcej do napisania. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie nie nie.
Te zdjęcia są dziwne, są brzydko wklejone i słabe pod względem grafiki. Nie lubie przedstawień postaci. Jakiś wielki szaał sie nie zapowiada. I do tego te białe dziurki w literkach oO' ... |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To tylko przedstawienie postaci więc niema co krytykować :smirk: . Myślę, że zdjęcia sie poprawią i bedzie to naprawdę fajny komiks
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
A skąd wiesz, może to fotostory będzie bardzo fajne. Ale rzeczywiście grafikę i napisy trzeba poprawić ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo dziękuje za komentarze.
Zdjęcia robiłam w PhotoFiltre, ale zamierzam je poprawić za tydzień. Pzdr Kalerisha Ostatnio edytowane przez Kalerisha : 10.05.2007 - 15:03 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Postacie wydają się interesujące :smirk: . Ale jakość i estetyka zdjęć jest bardzo niska. :con:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|