|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ja zawsze używam polskich imion, a oto kilka moich ulubionych
DAMSKIE: Oliwia, Amanda, Amelia, Nina, Nicola, Anastazja (może dlatego bo to moje imie ), Aurelia, Sandra, Sabina, Sabrina, Andżelika, Diana, Malwina, Jagoda, Alicja, Bryida, Edyta, Emilia, Gabriela, Flora, Konstancja, Inga, Laura, Lidia, Luiza, Judyta, Mariola, Olga, Nora, Tatiana, Wioletta, Roksana, Wanda, WIktoria, Zuzia/Zuzanna, Zosia, Julia, Julianna, Kornelia, LiliaMĘSKIE Alex, Borys, Bartek, Bruno, Czarek, Damian, Dawid, Fabian, Filip, Igor, Kuba. Grzesiek, Krzysiek, Mateusz, Michał, Norbert, Kornel, Ksawery, Kamil, Maksym, Przemek, Tomek, Sebastian |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
JA raczej ta zwyczajnie nazywam swoich simów.
Damskie: Marcelina, Nina, Malwina, Balbina, Konstancja, Lila, Gabriela, Lidia, Natalia, Męskie: Konstanty, Stefan, Krzyś, Grzegorz, Tomasz, Maciek, Mariusz, Ivan, Zenek, Kuba Nazwiska: Haniewicz, Mata, Goraś, Gruchowicz, Stodoła, Lampa, .... |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
A ja nazywam swoich simów raz po Polsku raz po Angielsku. Ostatnio musiałam odinstalować i zainstalować na nowo Cztery pory roku bo był jakiś problem :/ Wszystko co zrobiłam PRZEPADŁO!! Zrobiłam se nowe otoczenie i zrobiłam pare rodzinek, teraz się nazywają tak Trishia, Shira Donde
Zofia, Marian, Basia Farmer, Shou Fang, i inne
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|