|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Niektórzy z was wiedza ¿e nasze kochane The sims 2 okaza³y sie tak¿e na przeno¶n± konsole Playstation Portable której jestem posiadaczem ;]
Gra wygl±da o wiele inaczej, jest nastawiona na w±tek fabularny. Gre zaczynamy simem jad±cym sobie po pustyni któremu sie psuje samochod, trafia na stacje benzynowa, mo¿na sobie pogadaæ z mechanikiem, po negocjacjach naprawi wóz, mówi ¿eby wej¶æ do sklepu i pogadaæ ze sprzedawczyni± w celach op³aty za naprawê. I tu zaczyna sie przys³owiowy zonk . Na stacji widzimy Belle, te sama w czerwonym ubraniu, po rozmowie przynzala sie ze ucieka od rodziny bo chc± porwaæ j± UFO, zeznaje te¿ ze nigdy tak naprawdê nie kocha³a Mortimera i o¿eni³a sie z nim tylko dla pieniêdzy. Nie przesz³em jeszcze ca³ej gry (Tak tu siê j± przechodzi...) wiêc nie wiem czy czego¶ jeszcze sie nie dowiemy. Jak dorwê program do robienia fotek z PSP albo znajdê cyfrowke to wam zdj±tka wzuce ;] @edit no znalaz³em ;] 1. Widzimy belle, niema o czym gadac, bo juz zostala o wszystko wypytana, Dodam ze jak sie ja zapyta o pomoc w dojezdzie do strangetown(dziwnowo) to powie ze nie chce tam wracac, no i sprzedala swoj dom za 213 $ w ktorym zyjemy przez ca³± gre xd ![]() 2. Okienko sekretow roznych Simsow, tlumaczenie "Bella nigdy na prawde nie kocha³a Mortimera o¿eni³a sie z nim dla jego pieniêdzy" ![]() 3. Chyba ka¿dy zrozumie ;] ![]() Ostatnio edytowane przez Satisek : 18.06.2007 - 22:47 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bella_%C4%86wir tutaj macie ca³± historie Belly i jej pochodzenie ja mialam kiedys simsy 2 ale strasznie wolno chodzily(animacje dobrze dzialaly)ale jak przyspieszalam tempo gry to sie zacinala czy to jest wina karrty graficznej(mam NVdia GEForce 6600)teraz sciagnam z netu the sims 2 i wszystkie dodatki do niej po 3 dniach mam 41 procent :tu:
|
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 2 (0 u¿ytkownik(ów) i 2 go¶ci) | |
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|