|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
SZTYLET
Odcinek 1-wizja W tropikalnej częśc Smi City gdzieś w rezerwacie Lam znajduje się niewielki domek.... Mieszka w nim mistrz Changg- nauczyciel sztuk walk i siły umysłów oraz jego dwoje uczniów Al'mar i Wi'chi Pewnego popołudnia misrza obudziła niepokojąca wizja: -Mój uczniu....przybądź ![]() -Słucham?-młody chłopiec z miasta imieniem Al'mar przybył na wołanie mistrza. Changg: Od tysiąca lat tego nie czułem...... Al: Mistrzu przecież wiesz,że oni już od dawna nie żyją....prawda? Changg: Nie wiem mój uczniu....odejdź w pokoju. ![]() Mistrz przyponiał Sobie niewyraźną wizję [SCENA EKSKLUZYWNA NIE POKAZANA W WERSJI ORGINALNEJ ![]() ![]() Wi- uczennica mistrza , była bardziej skryta...lubiła spędzać czas z Lamami. ![]() Natomiast Al udoskonalał sztuki walki Changg: Mój uczniu trenuj.....trenuj... ![]() Mistrz nie znosił turystów i musiał ich wyganiać^_^(a tak na serio to Majka weszła w kadr ![]() ![]() Wi dużo czytała i było to jedno z jej ulubionych zajęć. ![]() Każdy robił zwykle to co robi najlepiej...mistrz medytował, Al ćwiczył, Wi studiowała księgi mistrza.... ![]() ...a lamy żarły i paskudziły ![]() ![]() Mistrz nie lubił nowoczesnych przedmiotów....miał jedynie magnetofon bo uważał,że muzyka łagodzi obyczaje.... ![]() ...i telefon dzięki usilnym prośbom uczniów. ![]() C.D.N..... Proszę o ocenki ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|