Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.12.2007, 08:25   #1
Raven
Guest

Domyślnie Odp: Telefon do Kosiarza

Na Wskrzeszomat czy Wskrzeszeniomat sobie trzeba zapracować! A pozatym kody psują grę. Sprzedaj ten weszeniomat i spróbuj kodem ponownie. Jak niedziała to pewnie błąd gry.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.05.2008, 19:48   #2
iskierka446

Reputacja: 10

ja wskrzesiłm męza balbiny za pomoca simPE
iskierka446 jest offline  
stare 23.05.2008, 18:17   #3
Emo_girl
Guest

A ja wskrzeszam też. To fajne. Takie fantastycznye i magiczne w mojej grze

stare 23.05.2008, 19:19   #4
Diamond Girl
Guest

Jak? Zapytaj jej...

stare 24.05.2008, 07:35   #5
Krystek175
Guest

ehhhhh....... Nie trzeba miec Kosiaza ani zadnych Hacków zeby wskrzesic Ja wskerzeszam Bez Niczego Dzwonie Przez Telfeo Wybieram.....Usługi......Zadzwon po.............Ksiadz i Składnia Koscielna..........Pytają sie po co mają przyjsc to wybieram SIM UMARŁ

przychodzą z Samochodem Który zawozi na cmętarz a tam Odprawiają rytuał I sim żyje

stare 24.05.2008, 09:11   #6
Madison
Guest

Krystek175- ale bajdurzysz ^^
a tak btw, ten avatar już ktoś ma na tym forum

stare 24.05.2008, 09:38   #7
kalafjor

Reputacja: 16

No właśnie Krystek coś stulasz przeciesz to niemożliwe :/
kalafjor jest offline  
stare 24.05.2008, 20:33   #8
Rocket

Reputacja: 11

taa, a jak chce wskrzesić sima to wysyłam do hadesu różowego smoka i on go przynosi przywiązanego do ogona...
zawsze mnie nurtowało po co ludzie wymyślają takie brednie.
stare 07.05.2009, 13:39   #9
Remus Lupin

A ja znam inny sposób wskrzeszania simów nie mam NS za to mam CW i kiedyś grałem swoją stworzoną prze ze mnie rodzinę w Miłowie wszystko okej, ale nagle wybuchł mi pożar prze miotacz ognia(alarm przeciw pożarowy przeniosłem) i ni gruszki i pietruszki zaczął płonąć taki jeden miastowy spłonął żywcem przyszedł Mroczny a mój sim zaczął go prosić(Nie znał go) i przegrał więc za pomocą lampy Dzina poprosiłem o wskrzeszenie sima został wszkeszony i automatycznie dodany do rodziny, więc zacząłem sie bawić kodem boolprop... w różne rodzaje śmierci aż nagle, za drugim razem gdy poprosiłem a wskrzeszenie tego samego sima to powrócił ale już jako zombie.

Nie mam NS.
Remus Lupin jest offline  
stare 11.11.2010, 23:01   #10
Dżiglipaff

no to tak....

mialam ludzika, mial psa i wynajmowal mieszkanie z jakas miastowa babeczka, kiedys nawet zdarzylo im sie romansąć, ale w koncu nie pyklo ;> chlopek znalazł sobie nowa dziewczynę - młodą studentke - hehe. chodzili ze soba tu i tam, oboje chcieli sie zareczyc bla bla bla~ Byla zima, w malym mieszkanku kolo telewizora stała choinka, po hucznej imprezie i wizycie Św. Mikołaja jakos wszystkim sie zapomniało o lampkach... przez całą noc. Współlokatorka facecika była wojskową, wiec zawsze wychodzila z domu przed świtem - on zaczynal prace koło południa - był architektem. Wszystko super, sniadanko i te sprawy, piesek biegal gdzies po apartamentowcu, przyjechał samochód do pracy, pieskowi zachciało sie wrocic do mieszkania... wnet zapaliła sie choinka! Pies - jak to pies, (zawsze uwazalam ze to glupie zwierzeta, slinia sie i smierdza), stanal w drzwiach i zaczał szczekać. Alarm przeciwpozarowy wył i wył, głośniej od psa... przyjechał jeden wóż strażacki... drugi wóz strażacki... chyba nawet i trzeci... a ten pies szczekał i szczekał w przejsciu, jak głupi~ Tomasz musiał iść do tej pracy - w koncu tego wieczora miał sie oświadczyć swojej lubej i musial miec duzo pieniedzy na ślub~ oh~! rach ciach trach~ i ogień z choinki i telewizora zaczął "połykać" również Tomasza : O ojejujujuniu! Chwile potem, pies, ktory jest glupi, wlazł do mieszkania, 3 strażaków zgasiło ostatni, pojedynczy płomyczek i sobie poszli... Przyszedl jeszcze tylko Kosiarz i zabrał mojego Tomaszka T_T Uznalam, ze kazda smierc w grze jest fajna, wiec zapisalam - Marlencia i tak będzie mogła go wkrzesić - należy do tajnego stowarzyszenia i moze za friko korzystać z wskrzeszomatu. Pojechala na parcele, gdzie wynajemca-cham, wysłał nagrobek, zabrała go i trzyma ze sobą. Pozniej odwiedziła siedzibe stowarzyszenia, zeby zadzwonic, ale Kosiaz mowi, ze ona nie zna nikogo, kogo mozna wskrzesic~ T_T buu~ i co mam zrobic? w sumie Tomaszka kochalo jeszcze kilka kobit w miescie, ale to Marlencia miała byc jego pierwsza zona i to ona musi go wskrzecic~

co robic? czekac na cyganke, az przyniesie lampe dzina, uzyc kodu na nagrody, czy moze po prostu nie da sie wskrzeszac nie-studentow studentami?

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania