|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No ale dobra co do domku, pomysł jest nawet fajny, dziwny, ale fajny ![]() ![]() Błedem poważnym jets także dobiór niektórych mebli do pokoju..np. w gabinecie jest bieżnia, albo w salonie to kółko do kręcenia...Te przedmioty w ogóle nie pasują do pomieszczenia, wydaje sie, że są tylko po to by zapchać dany pokój... Ogólnie dom mi nie przypadł do gustu, patrząc na to "dzieło" sądze, ze raczej nie masz talentu do tworzenia domów, ale pracuj, może poprawisz swoją technikę, weżmiesz moje rady do siebie i będzie ok ![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nooo.. Nie najlepszy. Zapowiadało się fajnie. Ale jak się weszło do domku, to wnętrze nie zachwyca. no.. tak... to... nie potrafię się wysłowić... Pomieszałaś takie nowoczesne meble ze staroświeckimi i nie wyszło to dobrze. A co do tej lewitacji to wcale nie trzeba kodu. Wystarczy zbudować ściany zrobić piętro, parter wykasować i gotowe
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wpierniczylas tam tyle mebli, ze szok
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się: szklane ściany na piętrze, bryła domu, lewitacja
Nie podoba mi się: wejście do łazienki z jadalni (trochę niesmacznie), orginalne meble (wg mnie są poprostu brzydkie i nie pasują jedno do drugiego), łazienka jest zbyt duża zważywszy na ilość przedmiotów znajdujących się w niej. Moja ocena: 4/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wyposazenie domu jest takie sobie, ale podoba mi się bryła. Tzn., ze dom jest na kolumnach, a pod nim basen itp.
Jak dla mnie 5/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
hmmm.....5/10 :con:
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |