|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
a jak mozna wskrzesić??
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wpisujesz kod: unlockCareerRewards (w rodzince). Wchodzisz w nagrody zawodowe. Szukasz takiego telefonu na czarnej podstawce (Wskrzeszeniomat) stawiasz gdzieś na podłodze i dzwonisz. Musisz dać jakąś wysoką kwotę bo inaczej będziesz miała zombie.
A i musisz mieć nagrobek! A jakby co to tu masz poradnik jak stać się zombie. Tam też (na ostatnim zdjęciu) masz ten telefon. P.S. Jak coś źle napisałam to proszę mnie poprawić bo ja nie mam NS. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie trzeba mieć nagrobka, aby wskrzesić sima.Ja w jednej rodzince nie miałam nagrobka i Kosiaż mi wskrzesił sima.A jeśli chcecie wskrzesić sima to musicie:
1.Upewnić się czy on jest z rodziny(bo jak chciałam wskrzesić takiego jednego sima to wyświetlił mi się ten komunikat) A co do rodziny Biedak to patrzyłam na ich drzewo genaloogiczne to Balbina nie ma i nigdy nie miała męża ![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
probowalam tez przez syna balbiny go wskrzesic - musial miec przeciez tatusia i w drzewie genealogicznym widnieje, ale tez sie nie dalo :/
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A kij z tym.Dziwna rodzinka i tyle
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A może mu za mało zapłaciłaś?Bo jeśli pokazało ci się(chyba)okienko z wygórowaną ceną a ty to chyba anulowałaś to bardzo możliwe że pomyślał że dzwonisz dla żartu.Może mu za mało zapłaciłaś simoleonów za to żeby przywrócił do życia twojego sima???
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
nie pokazalo mi sie okienko z cena, bo NIE ZNAM ZADNEGO SIMA, KTORY UMARL [taki komunikat otrzymalam od smierci]
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|