![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
- tylko czasami gram kodami,
- nigdy nie uczę małych dzieci chodzenia, mówienia - nigdy nie uczę czytać, - najczęściej moje 'simowe życie' przypomina normalne, czyli: - mama i tata pracują (w nielicznych mama jest kurą domową) - dzieci zawsze mają opiekunkę (u mnie się umie zajmować dziećmi i czasem posprząta) - w bogatszych domach mam zawsze pokojówkę i ogrodnika, - zupełnie nie robię kosmitów, - dzieci MUSZĄ odrabiać zadania (planuję tak zrobić, że np. jak nie odrobią zadania, to tata zabiera komputer albo zabawkę) - małe dzieci karmię zawsze jedzonkiem, - PRAWIE zawsze robię ślub przez Zaproponuj - Małżeństwo, bez ceremonii, - zawsze jak simka jest w ciąży okazuję jej więcej szacunku (czyt. wysypia się itd., ma zaspokojone potrzeby) - podczas ciąży, jeszcze jak nie widać brzucha, to simka normlanie gotuje, sprząta, pracuje i uczy się, - jeśli już widać brzuch, to głowa rodziny przejmuje obowiązki - sprząta, gotuje, zajmuje się dziećmi, żeby żona miała spokojną głowę, - nigdy nie piję mleka mądrości (nie wiedziałam, że tak działa) - wogóle rzadko korzystam z nagród aspiracji, - najczęściej, prawie zawsze, gram w Miłowie... Narazie tyle, jak mi się przypomni, to napiszę. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|