|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Oczywiście nie ma za co - w każdym fotostory - w nowym odcinku będę starała się pomóc w taki sposób.
A możemy po tym liczyć na jakieś jeszcze jedno fotostory? Bo to zdjęcia mnie powalają! Jak je robisz? Szczerze mówiąc, myślałam, że nie spodoba Ci się, że Ci tak wytykam błędy. Ale wiesz, nie mam nic złego na myśli, broń Boże ![]() Pozdrawiam, olliss. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
bo komentarze są różne i nieraz mają wpływ na historyjkę, nie znoszę takiej manipulacji więc zawsze daję jak coś już jest skończone zdradzę, że to będzie zupełnie coś innego i dłuższego zdjęcia normalnie robię, wciskam "Tab" i klawiszem "C" potem znów wciskam "Tab" :ohmy:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Hmm... A u mnie w folderze są później taaakie małe, gdzieś ok. 500 px.
Nie wiem, jak zmienić, żeby były większe, bo ja swoje robię Print Screenem. No to czekamy z niecierpliwością (przynajmniej ja )
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Bardzo fajne fotostory ps. skad masz to zakrwawione cialo i twarz ?? :gu:
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ajjj! Zatkało mnie
Szczerze mówiąc, myślałam, że będzie to kolejne nudne fotostory o nastolatce, która pojechała na wakacje gdzieś tam, zakochała się .... i tak dalej. Nawet fajnie się czyta, zdjęcia są genialne! Szczególnie ta zaplamiona krwią twarz, całe ciało. Mua! Jak Ty to robisz??
|
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 12
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Bardzo mi się podoba, wciąga jak nic ;D Czyta się to jednym tchem
Aż mi się płakać chciało... oddałaś sens temu FS...Czułam się jak bym tam była...zdjęcia są śliczne, jeszcze się z takimi nie spotkałam Fabuła też mi się bardzo podoba Będzie mi brakować tego FS, ale przynajmniej będzie za czym tęsknić Nie lubię nie kończących się telenowel! Wszystko się kiedyś kończy, najszybciej to co dobre Ale pociesza mnie fakt, że szykujesz kolejne. W końcu sama nazwałaś to FS HISTORYJKĄ Jednak jest więcej błędów, szczególnie interpunkcji, ale widać, że ją poprawiłaś Twoje FS jest inne, równie oryginalne jak "Pożądanie za wszelką cenę" i choć jeszcze nie dopracowane "Zycie między dzielnicami Hollywoodu". Wszystkie te FS mają własny styl, bardzo mi się to podoba ![]() Moja ocena to 100/10 Bardzo mnie wzruszyło...Gratuluję... |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|