|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ono jest świetne ) Już nie mogę się doczekać, kolejnych odcinków i tego niesamowitego bicia serca przy ich czytaniu Dojrzała pisarka (w końcu masz już 18 lat) to i dojrzałe, wyjątkowe FS Pozdrawiam Pannę N i wszystkich czytelników "Heleny Wiktorii" Kasia |
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Hmm... Ja też podpiszę się pod tym wszystkim. Powiem szczerze, że po tytule historii spodziewałam się czegoś bardziej w stylu tasiemca meksykańskiego, ale jest bardzo nastrojowo i tajemniczo... Kontynuuj
![]() PS - Coś mi zapachniało "Mistrzem i Małgorzatą"... (?) :] |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Nie wiem co powiedzieć, doprawdy brak mi słów zachwytu! Twoje FS śledzę od samego początku i za każdym razem niecierpliwością czekałam na następny odcinek. I powiem szczerze, że nie lubię czytać książek i poza lekturami z własnej woli przeczytałam może ze dwie albo trzy
Ale gdybyś kiedyś napisała książkę to z pewnością bym po nią sięgnęłą ... Gratuluję i jednocześnie zazdroszczę talentu (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu)
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Panno N, nie pozwól nam dłużej czekać i zamieszczaj kolejny odcinek! Chcę znów poczuć się jak w bajce, jak księżniczka ze średniowiecznej legendy... Bo tak mogę się czuć czytając twoje fotostory
Pozdrawiam Wierna czytelniczka ![]() Kasia |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Cieszę sie że "Helena Wiktoria" powróciła! Brak mi słów
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 17
|
Nie jest to kolejna część FS (ale już za niedługo będzie!), ale taka ciekawostka...
Dwie bohaterki, Helena Wiktoria i Teresa, jako młode kobiety w sukniach ślubnych... Zapraszam do oceniania tych pań ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Jestem pierwsza
Zdjęcia są przepiękne, utrzymane w klimacie tamtych dawnych czasów. Jestem wielbicielką filmów kostiumowych, uwielbiam wszystko co obrazuje dawne dzieje. Twoje fotostory jest mocne zarówno w treści jak i w zdjęciach. Widać, że masz oko artystki, to widać, czuć i normalnie słychać xD Jak patrzę na te zdjęcia to mam wrażenie jakbym oglądała prawdziwe zdjęcia ślubne mojej prababci a nie jakiś tam simów. Po prostu są cudowne. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Cudnowne zdjęcia :* Tyle w nich romantyzmu, takiego ciepła, tajemniczości... Tak jak napisała Naomi, ja także czuję się jak bym oglądała album swojej prababci... Panno N, zaskakujesz mnie, z dnia na dzień coraz bardziej. To jest najlepsze fotostory na całym świecie! Zaplanowane od początku do końca, idealne w każdym szczególe!! Świetnie piszesz, robisz cudowne zdjęcia... To jak fotograf i pisarka w jednym
Muszę Ci powiedzieć, że jestem straszną romantyczką i twoje fotostory, te zdjęcia ten styl pisania... to działa na mnie jak balsam na letnią opaleniznę =D Pewnie znudziły ci się już te same dobre oceny... Ciągle 10/10 Teraz zamiast oceniać, powiem tak:Wydaj ty w przyszłości książkę Sama "Helena Wiktoria" jest już dla mnie jak książka . Chciałabym keidyś w przyszłości w Empiku zobaczyć kilko tomową powieść, twojego autorstwa Już przygotowałam sobie miejsce na półce, obiecuję, że będę pierwszą osobą, która ją kupi, oczywiście z twoim autografem :*Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek EDIT: Skoro Helena Wiktoria jest w sukni ślubnej, to mogę domyślać się zakończenia Ślicznie w niej wygląda Przypomina mi taką porcelanową lalkę... Cudnie...EDIT 2: Moja mama, skusiła się i zaczęła czytać Twoje fotostory, kazała Ci serdecznie pogratulować i życzyć dalszych sukcesów
Ostatnio edytowane przez Kasiunia14lat : 23.07.2007 - 11:38 Powód: Dopisek |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
poprostu świetne. Masz talent.
|
|
![]() |