|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No ja niestety przedwczoraj usunąłem i zainstalowałem Simy jeszcze raz, bo za wolno chodziły, teraz mam tylko Zwierzaki i 4PR (ale to tak na marginesie).
Ale zrobię (jak zawsze) swoją okolicę, w której zacznę od jakiegoś Centrum Handlowego i Parku (lub ściągnę), a potem zapewne zrobię jakieś 5 rodzin. W jakiejś będzie kobieta z psem, w innej z kotem a w innej z kotem i psem. Kolejna to będzie jakiś kawaler, szukający romansów ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja w swoim mieście mam 9 rodzin
![]() Ale ciągle robie nowe i wszyskimy po trochu gram ![]() Oto nazwiska tych rodzin: Miss. Trojan. Chen. Bloddy. Żonne. Chen (to nie pomyłka). Na studiach: (To te nazwy ze studiów) Elegant. Wybuchowe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja ma w sumie 2 duze rody które "nieco" się rozrosły i rozbiły na inne domy. Nie byłabym w stanie ich powymieniać do ich nie pamiętam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja teraz po zainstalowaniu na nowo simsów mam w Weronie - 0 rodzin, Dziwnowie - także 0 , Kwitnacych Wzgórzach- 1 (clean) , a w Miłowie 2- jedną zrobił mój kuzyn i dał taki wielki dom (clean
![]() ![]() (może dam ich domek na forum..nie jest może najpiekniejszy.. no,ale jak dla mnie fajny ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|