|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
popieram opinie kuby mogło być znacznie lepiej może jakbyś zmieniła kolor ścian na bardziej ciepłe np. pomarańczowy w salonie daje 2\10 nie spodobał mi się ale drugi napewno będzie lepszy
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
łomatko, strasznie ponuro i smutno, ale moze byc, taki skromny.
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Niestety zgadzam się z innymi ale nie jest tak źle...mimo tego że domek trochę ponury to dość ładny....6/10
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
No to zaczynam opinię. xD
ZEWNĄTRZ Dziwnie ten domek bez fundamentów wygląda. ![]() WEWNĄTRZ Kuchnia - co tu robią kafle chodnikowe? Lodówka nie powinna zasłaniać okien, mogłabyś dać jakąś kolorową tapetę, albo zwykłe pokrycie na ścianach. Wygląda tak smutno. Jadalnia - Tu daję plusa. Podoba mi się to podwyższenie. Jednak znowu brakuje elementów dekoracyjnych. Może jakiś dywanik albo firanki? ![]() Salon - Fotele zamiast kanapy? Coś nie teges. Co tam w rogu robi ta wciśnięta kanapa i kominek? Wygląda jakby miała zaraz tam wpaść, a poza tym stoi w drzwiach. A w ogóle - oszczędzasz na pokryciach ścian? Dajże chociaż panele jakieś albo cuś. Łazienka - przypomina bunkier. Mała i ciasna. Nie podobają mi się te kafle. Kran i to lustro praktycznie włażą na kibelek. Wychodzisz spod prysznica i wchodzisz do toalety. Coś nie tak. Sypialnia - okropnie ciemna. Daję plusa - zmieniłaś pokrycie ścian. ![]() 4/10 BRYŁA Zwykły prostokącik...Nic ciekawego. 1/10 OCENA OGÓLNA 3.5/10 Nie jest źle. Ale do ideału trochę brakuje. Szczerze mówiąc dom sprawia dla mnie wrażenie niedopracowanego i robionego na szybko. Porpacuj nad tym domkiem, a będzie ok. Powodzenia! :* |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|