![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
No to zaczynam opinię. xD
ZEWNĄTRZ Dziwnie ten domek bez fundamentów wygląda. ![]() WEWNĄTRZ Kuchnia - co tu robią kafle chodnikowe? Lodówka nie powinna zasłaniać okien, mogłabyś dać jakąś kolorową tapetę, albo zwykłe pokrycie na ścianach. Wygląda tak smutno. Jadalnia - Tu daję plusa. Podoba mi się to podwyższenie. Jednak znowu brakuje elementów dekoracyjnych. Może jakiś dywanik albo firanki? ![]() Salon - Fotele zamiast kanapy? Coś nie teges. Co tam w rogu robi ta wciśnięta kanapa i kominek? Wygląda jakby miała zaraz tam wpaść, a poza tym stoi w drzwiach. A w ogóle - oszczędzasz na pokryciach ścian? Dajże chociaż panele jakieś albo cuś. Łazienka - przypomina bunkier. Mała i ciasna. Nie podobają mi się te kafle. Kran i to lustro praktycznie włażą na kibelek. Wychodzisz spod prysznica i wchodzisz do toalety. Coś nie tak. Sypialnia - okropnie ciemna. Daję plusa - zmieniłaś pokrycie ścian. ![]() 4/10 BRYŁA Zwykły prostokącik...Nic ciekawego. 1/10 OCENA OGÓLNA 3.5/10 Nie jest źle. Ale do ideału trochę brakuje. Szczerze mówiąc dom sprawia dla mnie wrażenie niedopracowanego i robionego na szybko. Porpacuj nad tym domkiem, a będzie ok. Powodzenia! :* |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|