![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
O Boże...
![]() Wewnątrz - tu podzielę ocenę na pokoje. Hol - jest oki. Chociaż jak dla mnie to trochę za dużo drewna - na ścianach i na podłodze. Ale jest utrzymane w ciepłym i przyjaznym stylu - co bardzo mi się podoba. Łazienka - Zdziwiły mnie te słoneczniki. Jeszcze na szafce - rozumiem. Ale na podłodze? Sypialnia - cudo. Te jasna stoliczki fantastycznie współgrają z ciemną ramą łóżka i zielonymi ścianami. *****isty klimat. Jeszcze te zdjęcia... Rozpływam się. W tym "przedziale" dla dziecka też jest dobrze, ale skąd tam ta zasłona? Trochę dziwne. Kuchnia - nie przypadły mi do gustu te kafelki ze ściany, no i blaty szafek. To nie bardzo pasuje. Ale reszta może być. Jadalnia - ahh, klimat starej knajpki. Bomba. Fajnie wymyśliłaś z tymi szafeczkami i półkami na książki. Te delikatne zasłonki i butelki świetnie dopełniają dzieła. ![]() Salonik - retro. Tak jak reszta domu - cudny. Na początku nie spodobało mi się połączenie żółtej tapety i różowych sof, ale uświadomiłam sobie, ze to oryginalne połączenie. Świetnie wyglądają te ozdobne kółka. Wszystko do siebie pasuje. Cud miód. Za wszystko - 9.5/10 KLOCEK Nie czepię się. Też oryginalny. 10/10 Ocena ogólna Domek bardzo mi się spodobał. Całość utrzymana w jednym stylu, chociaż pokoje nie są do siebie podobne. Masz naprawdę świetne wyczucie. Dawaj swoje następne domki. Moja ocena to oczywiście 10/10 - za to cudo nie mogłabym dać innej oceny. Pzdr! PS. A dasz do ściągnięcia? :shy: Pliiiiis! Ostatnio edytowane przez shezza : 03.07.2007 - 12:02 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|