Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 03.07.2007, 11:57   #2
shezza

Reputacja: 13
Domyślnie Odp: Iaquinta-niewielki,rodzinny bungalow

O Boże... To jest tak super zrobione, że nie wiem co powiedzieć! Z zewnątrz wygląda zajefajnie. Daję dużego plusa za zieleń - sporo, ale nie nabźdźone wszędzie, dobrze rozplanowane. Zakochałam się w dróżce do drzwi frontowych. xP Ogródek też fajnie wygląda z tymi leżakami i drewnianą ławeczką. Skromnie, ale w ciekawym stylu stylu. 10/10
Wewnątrz - tu podzielę ocenę na pokoje.
Hol - jest oki. Chociaż jak dla mnie to trochę za dużo drewna - na ścianach i na podłodze. Ale jest utrzymane w ciepłym i przyjaznym stylu - co bardzo mi się podoba.
Łazienka - Zdziwiły mnie te słoneczniki. Jeszcze na szafce - rozumiem. Ale na podłodze?
Sypialnia - cudo. Te jasna stoliczki fantastycznie współgrają z ciemną ramą łóżka i zielonymi ścianami. *****isty klimat. Jeszcze te zdjęcia... Rozpływam się. W tym "przedziale" dla dziecka też jest dobrze, ale skąd tam ta zasłona? Trochę dziwne.
Kuchnia - nie przypadły mi do gustu te kafelki ze ściany, no i blaty szafek. To nie bardzo pasuje. Ale reszta może być.
Jadalnia - ahh, klimat starej knajpki. Bomba. Fajnie wymyśliłaś z tymi szafeczkami i półkami na książki. Te delikatne zasłonki i butelki świetnie dopełniają dzieła.
Salonik - retro. Tak jak reszta domu - cudny. Na początku nie spodobało mi się połączenie żółtej tapety i różowych sof, ale uświadomiłam sobie, ze to oryginalne połączenie. Świetnie wyglądają te ozdobne kółka. Wszystko do siebie pasuje. Cud miód.
Za wszystko - 9.5/10

KLOCEK
Nie czepię się. Też oryginalny. 10/10

Ocena ogólna
Domek bardzo mi się spodobał. Całość utrzymana w jednym stylu, chociaż pokoje nie są do siebie podobne. Masz naprawdę świetne wyczucie. Dawaj swoje następne domki. Moja ocena to oczywiście 10/10 - za to cudo nie mogłabym dać innej oceny. Pzdr!

PS. A dasz do ściągnięcia? :shy: Pliiiiis!

Ostatnio edytowane przez shezza : 03.07.2007 - 12:02
shezza jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania