|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
dom fajny, chociaż nie pasuje mi ściana w kuchni do podłogi w salonie (pomarańcz -bordo) ale wiesz, ja mam spaczony gust
. tam gdzie w gabinecie bodajże jest zdjęcie białej kanapy to jakoś tak pusto (może jakiś obraz by się przydał?). a pokój nastolatki jest najlepszy, jakoś tak miło mi się kojarzy ogród też całkiem fajny. dałabym 8/10
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Dziekuje za komentarze
![]() Ogrod ma duzo wolnej przestrzeni, ale o to mi miedzy innymi chodzilo, zeby bylo duzo zieleni, ale i przestrzeni. Do np. rzucania sie balonami z woda, czy sniezkami, lub na imprezke ;D Szczerze mowiac tez najbardziej zadowolony jestem z kuchni, potem z sypialni i pokoju nastoltaki Gabinet mimo wszystko uwazam za udany. I to jest wykladzina. Wiem, moze zbyt szara, ale mi sie nawet podoba. Takie najczesciej sa biurach, gabinetach Głownym kolorem bloku jest kremowy. Mi pasuje takie zestawienie. Widzialem podobne na projekcie domu, wiec tak tez mozna ![]() Dziekuje za wszystkie komentarze I CZEKAM NA NASTEPNE. PzdR.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
ja nie widzilam takiego, no chyba ze ktos lubi dzielic sobie dom na pol. i pytam co to za zielone plamy na wanna??
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
To nie plamy, tylko kawałek rosliny przebijajacej sie przez sciane... nie lubie jak to sie robi
No, ale wszyscy wiedza, ze Simy maja pewne niedorobki.CZEKAM NA DALSZE KOMENTARZE
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mi się ten domek podoba. Użyłeś tu rzeczy maxisowskich, których ja osobiście nie lubie. Ale tobie to wyszło świetnie i daje ci 10/10
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
No więc jestem bezstronna :smirk: Co czasem cieszy, a czasem załamuje...ale oceniamy:
Bryła: Ciekawa i oryginalna. Taki najnormalniejszy domek, choć lekko kreatywny, co bardzo lubię. Kolory fajne, nie ciepłe i nie zimne. W sam raz. 10/10 Ogród: Dużo zieleni z przodu i z tyłu. Fajnie prezentują się małe choineczki J . Można by było dodać tam jakąś małą fontannę lub rzeźbę, było by ciekawiej. Z tyłu domu nie pasują mi te huśtawki...znaczy kolor. Można by było zrobić ja na zieloni, ale to już moja sugestia. 9/10 Kuchnio-Salono-Jadalnia: Nie przepadam za takim połączeniem, ponieważ optycznie zmniejsza dom. Kolory nawet dobre, ale ciepłe odcienie zazwyczaj radzę zostawiać do sypialni i pokoi gościnnych. Za to małe dekoracje są świetne, np. deska do krojenia albo chlebak...Podoba mi się to. Meble fajne, ale takie jednolite. Urozmaicenie kolorystyczne i będzie super! 8/10 Gabinet: Strasznie zimny. Osobiście wiała bym stamtąd przy najbliższej okazji...chyba, że ktoś lubi biel. 5/10 Sypialnia: Fajna. Biel, beż i czerń fajnie kontrastują, a drewniana podłoga dodaje takiej ‘przytulności’. Akcent zieleni też świetny. 10/10 Łazienka: Fajna. Styl grecko-łazienkowy, który sama często wykorzystuje. Jedyne zastrzeżenie to to, że jest mała. 8/10 Pokuj nastolatki: Udał ci się, ale nie pasuje mi ta lampa na nocnym stoliku. Jakaś taka inna. Lekkie zasłonki ładnie wyglądają w tak ciepłym otoczeniu. 9/10 Ogródek i taras: Fajnie urządzone. Staw z kaczkami mnie rozbroił. Kamyczek przy wodzie dodaje klimatu...nie wiem jakiego, ale dodaje. O huśtawkach mówiłam, ale radzę zlikwidować ten rząd choinek na domem. Będzie ciekawiej. 8/10 Ocena ogólna: 8/10 Nieźle. Buduj tak dalej, a zdobędziesz wprawę .
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ogródek, sypialnia, łazienka...mmmmm piękne
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Dom jest śliczny. Bardzo podobają mi się urządzone przez Ciebie wnętrza. Ogród też jest piękny. Tylko taras taki trochę pusty.
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
no to ok, ale powiem ci ze ciekawie to wyglada jak sie patrzy na fotke :]
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 13
|
Domek mi się podoba, ale niczym mnie nie olśnił. Bardzo podoba mi się ogródek. Ale trochę przegiąłeś z choinkami. xP No i wzbudza we mnie wściekliznę ten parasol. Co do klocka, nie jest źle. Może być.
Nad wnętrzem trochę się poznęcam. Te szafki w kuchni moim zdaniem zbyt ciemne są. No i rozumiem, jeżeli jadalnia jest połączona z kuchnią, ale żeby salon? Połączenie trzech pomieszczeń do mnie w ogóle nie przemawia. Przydałaby się jakaś półścianka, albo coś w tym stylu, bo teraz tak jakoś dziwnie to wygląda. W salonie nie pasują te białe półki, ale dobranie kolorów jest całkiem niezłe. Uważam, że w gabinecie ta kanapa jest zbędna. Nie podoba mi się podłoga. Reszta jest ok. Sypialnia wydaje mi się taka... Strasznie "surowa". Myślę, że powinna być w bardziej ciepłych kolorach. Łazienka jest znośna, ale nie kumam tych dwóch luster i dwóch kranów. Jeden kran i jedno lustro by nie wystarczyły? :con: Do pokoju nastolatki uwag nie mam, jest spoxik. ![]() Ocena ogólna: Domek jak wiele innych. Plus za to, że nie jest nawalone wszędzie i wszystkiego, malutki minus za niektóre drobiazgi. Ogółem 9/10. Pozdrawiam! :* |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|