|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
mnie rozsmieszyło to,kiedy moja simka była za długo na parceli publicznej i juz miała cała higiene czerwoną a zamówiłóa jedzenie i siedzi tak przy stole a reszta przechodzacych zamykała nosy.przyszła kelnerka do mojej simki i nagle zamykajac nos wywaliła całe jedzenie na moją simke.do dzis moja upokorzona simka ma to w ikonce wspomnien
moze znajde zdiecie bo chyba robiłam
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Na studiach jedna z lokatorek (AI) zajmujących jeden z pokoi zechciała sięuczyć. Zaczęła wyjmować książki i kłaść je na podłodze, po czym wyjmowaćkolejne... Ostatecznie każda wolna kratka w pokoju była zajęta przez książkę. Mam zdjęcie, jak coś to zamieszczę.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
U mnie takie dziwadło ,że wezwałam nianię jak miałam bobaska i poszłam do pracy , moja simka wraca z pracy ,a tu nagle "Siergiusz Desperat dołancza do rodziny...itp" tak od co
nic nie klikałam i wogóle musiałam wyjść do otoczenia i nie zapisać gry... 'i od nowa rodzić bobasa' ![]() Siergiusz ? <- od kiedy niania to facet i na dodatek postury kobiecej ? (w simach) |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mi z kolei pojawił się ni stąd ni z owąd duch na parceli gdzie wcale grobu nie było... na dodatek duch jest złoty (co pewnie świadczy o spełnieniu celu życiowego czy jakoś tak)... czy to jest normalne?
dość długo gram w jednym i tym samym domu, a tu duch... i to kij jeden wie gdzie jest jego grób... śmieszny przypadek bo nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło... :wacko:
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|