|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Świetny pomysł na bryłę- gratulacje!!
ja nawet jeśli bym chciała oceniać i komentować każdy drobiazg, to nie mam prawa, bo sama jestem beztalenciem w robieniu domów . W środku najbardziej przypadła mi do gustu pomarańczowa kanapa w salonie-sama nie wiem czemu![]() Ładnie, ładnie 9/10
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
No cóż… Szczerze mówiąc nie za bardzo podoba mi się ten dom. Bryła może być, jednak wnętrze już raczej nie. Salon jest zbyt pusty, a w kuchni można było użyć więcej przedmiotów dekoracyjnych tj. obrazy. Myślę, że miałeś dobry pomysł z taką sypialnią, lecz niestety samo wykonanie jest fatalne (dodaj więcej ozdób i innych przedmiotów tj. stoliki nocne i jakaś lampa). Do gabinetu i łazienki nie mam zastrzeżeń (jedynie nie pasuje mi lustro w łazience). Teraz ogród, już na wstępie powiem, że ta trawa jest ohydna. Nie lubię również mieszania roślinności z różnych stref klimatycznych.
Podsumowując daję ocenę 5/10 |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|