|
|
Zobacz wyniki ankiety: Który sim z podstawowych Simsów wkurza Was najbardziej? | |||
Henryk Ćwir |
![]() ![]() ![]() ![]() |
48 | 21.15% |
Majka Ćwir |
19 | 8.37% |
Jan Nowak |
74 | 32.60% |
Anna Nowak |
9 | 3.96% |
Kasandra Ćwir |
34 | 14.98% |
Marek Kawaler |
15 | 6.61% |
Inny |
28 | 12.33% |
Głosujących: 227. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#141 |
Reputacja: 18
|
![]()
Ja tam duzej uwagi nie zwracalam na maxisowskie rodzinki ale jak cwirowie przychodzili jako "mili" sasiedzi to caly czas henryk zaczepial majke :wacko: jak jakis ham xP za przeproszeniem ale w the sims 2 (wiem wiem dzial o the sims 1 ale wiecie...) to morti sie zmienil i to moja ulubiona rodzinka ;]
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja niecierpię MAJKI ĆWIR, ta baba mnie tak wkurza! Przychodzi pod dom i kurczę stoji cały dzień i noc podciera... czy to nie jest wkurzające?! Mnie to poprostu dobija (a autor tematu zapomniał o siostrach Papużkach, al to nic one nie są takie wkurzające)
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
której rodzinki nie lubie??...hmm...
najbardziej nie lubie henryka cwira xP wiesniak i tyle.jak podawalam jedzenie moim simom to on odrazu sie doczepial i bral dokladke jak by nie mial jedzenia w swoim domu.nawet moi simowie nie mieli intymnosci bo on odrazu wlazil do kibelka jak moja simka zalatwiala swoje potrzeby.to po co tyle zarl ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
Wszystkie rodziny oprócz sióstr Papużek mają taki poziom głupoty, że wszystkich nie lubię tak samo.
|
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
u mnie już wszyscy nie żyją... ]:-> ani nie byli wyględni, ani sympatyczni.
|
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]()
ja nie lubie wszystkich ale najbardziej:
1jan nowak-glupi brzydki i tlusty 2kasandra cwir-brzydka i dzika 3henryk cwir-caly czs przylazi i chce calowac moja simke 4anna nowak tlusta nie ma fajnych ciuchow i caly czas obraza moja simke marek i majka sa na tym samym poziomie wszystki podstawowe rodziny sa glupie!! |
![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]()
Majka jest rypnięta :wacko: Jak moja simka chciała się z nią zaprzyjaźnić bo potrzebowała do pracy przyjaciela to ona się obraziła a potem była opcja "Bądź miły-->przeproś" huh? Jeszcze czego ciekawe za co za rozmowę? :wacko:
|
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
Wszyscy są tacy.. ekhemm z deczka.. walnięci !!
|
![]() |
![]() |
#149 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie wkurza Marek Kawaler =///
![]() |
#150 |
Guest
|