![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
chmelcor, dzie tak było napisane? =ooo i czy chodzi ci dokładnie o brak możliwości otworzenia biznesu hotelowego czy o brak hoteli?
a tak btw to bezsensu trochę że wychodzi dokładnie na początku września, bo na koniec wakacji, jest szkoła, dużo lekcji i zajęć =C a jakby wyszło np. za tydzień to by się wszyscy zdążyli nagrać xddd |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Chodzi oto że nie będzie można otworzyć biznesu hotelowego a wychodzi na to że hotele będą .
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Dokladnie tak i to bylo na tym filmiku
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
hej,
widze tu wielu fanów simów, więc liczę, że pomożecie. Otóż potrzebuje kiku osób które opowiedzą o swojej zabawie z simami. Chodzi mi o odpowiedź na kilka pytań dotyczących was i gry ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
ja marze o tym zeby w hotelach mogły nocowac nbie tylko moje simy którymi kieruje ale takze zeby inne simy takie stworzone nie przez nas tylko maxisa ale te co nie mozna nimi kierowac.wiecie co mam na mysli?i zeby tez było tak ze inna moja rodzinka co chce byc w tym samym hotelu mogli tez tam isc i sie spotykac z inna rodzinka ta co juz jest w hotelu(ta moja) :smirk: marzenie które nie spełniło mi sie w jedynce wakacjach.
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
kaja13 . Fajne marzenie ale ... wydaje mi się że nie będzie czegoś takiego. Jedna rodzinka i wystarczy.
|
![]() |
![]() |
#69 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
Oto nowe screeny
![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj macie galerię wszystkich zdjęć The Sims 2: Podróże ---> http://www.simy.pl/index.php?dzial=podroze_galeria Cytat:
Oficjalny zwiastun -> http://www.desims2.nl/downloads/movi...2pV12dutLO.mov Nowe informacje: Cytat:
Źródło: www.simy.pl To jak na razie wszystkie nowe informacje, które znalazłam na stronie simy.pl ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Ale kawaii mundurek ;o.
I nowa fryzura, niezła. |
![]() |
![]() |