|
![]() |
#1 |
Reputacja: 13
|
![]()
Domek ogólnie ładny.
![]() Co jest ok: Fajnie dobierasz kolory. Nic się ze sobą nie gryzie. Pokoje nie są zagracone, ani puste. Złoty środek. xD Stworzyłeś domkowi własny styl. Domek jest przytulny, a nie surowy. Nie zapomniałeś o elementach dekoracyjnych. To duży plus. Co mi nie pasuje: W łazience na górze jest jedna szafka. Gdyby było ich więcej, lepiej by to wyglądało. Ale w sytuacji takiej jak ta, kiedy łazienka jest mała, lepiej wygląda kran taki stojący. Chyba zrozumiesz o co chodzi. W pokoju nastolatka jest zdecydowanie za dużo lamp. Stojąca, wisząca i przyczepiona. Wystarczyłaby jedna. To samo pokój rodziców. W kuchni jest ciut za dużo szafek. W saloniku zbędny jest ten stoliczek obok żółtego fotela. I tak nic na nim nie stoi. Jakoś inaczej ustaw tą sztalugę, dziwacznie wygląda szczerze mówiąc. Ogólnie: Domek ładny, ale nie moje klimaty. Jak powiedziano wyżej, trochę wsiowaty. Te drzewa mogłyby być chociaż trochę bardziej różnorodne. Ale może być. 7/10 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Oo Bardzo mi się podoba, bryła mi się bardzo podoba.
Umeblowanie może być. Domek prawie clean, i pomimo tego, że zauważyłam badziewny komputer i fax, czy drukarkę z netu, i jakieś tam krzesła to i tak zamierzam Cię błagać o link to pobrania domku. Poproszę o możliwość pobrania domku. Co zmienię jak domek pobiorę, - wywalę jedną półkę na książki - simy mogą mieć problem z tym aby usiąść na kanapie i oglądać telewizję - w łazience lusterko kodem moveobjects, przykleiłabym nad umywalką - w drugiej łazience albo wanna albo kabina prysznicowa Ja osobiście jak daje duże okna to ich niczym nie zasłaniam, to tak jakbyś w domu duże balkonowe okno zasłonił biurkiem lub szafką. Ewentualnie pasuje kwiat lub jaka rzeźba, ale nie mebel. Poza tym wszystko jest ok. i daj do pobrania jak możesz. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja nawet lubię takie rodzinne klimaciki.Trochę nie pasuje mi łazienka(lustro),
z zewnątrz trochę za pusto, ja bym tam jakieś bajorko wstawiła.Ale ogólnie jest ładnie 7/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|