![]() |
#41 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
i przy okazji...niedzwiadek niejadek jest prawdopodobnie w simsach randce 1.
ja tak twierdze bo jak moje simsy pojechały na randke do parku to kupiły koc z koszykiem pełnym jedzenia.moje simsy miały piknik i jadły sobie spokojnie a nagle na palcach doleciał do nich ten misio.simsy wstały krzyczały i uciekły.a misiek porwał jedzenie(koszyk)i uciekł.a moje simsy potem o wszystkim zapomniały ![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 13
|
![]()
ja nie mam randki, tylko wakacje i podstawową, a misia mialam
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
masz racje.chyba widziałas taki koszykpiknikowy z kocem
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
do mnie przyszedł kiedyś różowy królik wielości sima i rozwalał wszystkie dzbanki a, w nocy słuchać jakąś złowieszczą muzykę i w tedy ktoś obsikuje mi chodnik z oby dwóch stron
![]() |
![]() |
#46 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie niedżwiedź ten pojawia się, kiedy simka ma zestaw do tworzenia miodu i pszczelego wosku. Przyłazi, zjada zawartość i zadowolony
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
mi niedźwiedzia goniły pszczoly z tego ula
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Ja mialam tak samo z kostuchą,a co do niedźwiadka to raz poszedl do śmietnika na palcach wyją kanapke zjadl ją i zacząl tańczyc,a raz wyjąl jakiegoś śmiecia zrobil obrzydzoną minę i odszedl.A jak kupilam ten ul co się robi miód i wosk(Abrakadabra)to misiek podszedl do ulu i zaczol jeść miód i przczoly go pogonily.A w randce moja zakochana para zrobila sobie piknik podszedl miś oni się przestraszyli i uciekli a misiek wszamal kanapke którą wyją z kosza
|
![]() |
#49 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#50 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Dowiedziałam się o tym, dzięki cudownemu postowi Vingi z SC. A! I JESZCZE JEDNO! Ten eliksir może zostać stworzony pod warunkiem, że będzie gdziekolwiek w domu wisiał obraz smutnej świnki morskiej, czy jakoś tak. Cytat:
Ostatnio edytowane przez IgaAnne : 26.10.2007 - 19:54 |
||
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Kostucha | chili | The Sims 2: Problemy z grą | 6 | 05.02.2006 22:08 |
Kościlda i Kostucha | Kama2002 | The Sims 1: Rozszerzenia | 39 | 30.04.2004 20:53 |