Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.12.2007, 13:49   #1
mirabell_4
Guest

Domyślnie Odp: Odbicie w lustrze

Hi jestem Mirabell sorka że w tym miejscu się przedstawiam ale nie mam czasu, ten FS jest supcio kiedys sama próbowałam ale ja odtwarzałam książkę XD. Powodzenia w pisaniu dalszych odcinków ^^
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.12.2007, 17:50   #2
psujka

Reputacja: 11

Ogłaszam , że 6 odcinek będzie w święta !!
stare 22.12.2007, 18:11   #3
Karima
Guest

Super!Już miałam się pytać co będzie dalej z twoim fs
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2008, 17:50   #4
Loft
Guest

Gdzie są zdjęcia ? Bo ich nie widzę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2008, 17:52   #5
Loft
Guest

O już są, całe szczęście
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2008, 23:59   #6
psujka

Uwaga jutro wystawie część dalaszą odcinka, niestety niewiem czy będzą zdjęcia czy linki do zdjeć
stare 11.07.2008, 13:08   #7
psujka

Wink Odp: Odbicie w lustrze

Przepraszam, że tak długo no, ale coś namieszalam i niemoglam znaleźć zdjęć z gry. Zapraszam na dalsza część odcinka 7

Odbicie w lustrze
Odcinek 7
Dobra zabawa, pocałunek zaliczony

Byłam kompletnie wymęczona po tych zakupach. Obładowana torbami ruszyłam do swojego pokoju. Adrian oczywiście zapraszał już gości na imprezę. Wpadłam do pokoju i rzuciłam się na łóżko. Torby porozrzucany leżały na podłodze 10 minut później pozbierałam się przebrałam i lekko pomalowałam, gdy wyszłam grała muzyka Adrian próbował podrywać dziewczyny, ale nie zbyt mu to wychodziło. Podszedł do mnie i zaprosił mnie do tańca.
http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=25607
Tańczyliśmy dobre pół godziny i było cudownie. Do póki nie poczułam jak motyle mi fruwają w żołądku. Na początku trzymałam lekki dystans do niego, ale później przełamałam go.
http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=25607
Po tańcu zaprosił mnie do śpiewania z karaoke. Przez ten taniec byłam bardzo ożywiona i szalona, tak ja bym coś wypiła. Śpiewaliśmy piosenkę o miłości. Parę osób nawet nas słuchało.
http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=25613
Kiedy z kończyliśmy śpiewać zestaw zajęła jakaś ruda dziewczyna. Rozejrzałam się po pomieszczeniu. Rozweselona Nora gadała z jakimś chłopakiem, a Nera tańczyła jak natchniona, ale nigdzie nie było Kasi. Chwilę później weszła lekko zataczając się do pokoju, usiadła na krześle i uśmiechnęła się do mnie.
Adrian zabrał mnie na bok i zaczął opowiadać kawał. Na szczęście tym razem udało mu się opowiedzieć śmieszny dowcip. Ale to był dopiero początek, wziął się za flirtowanie ze mną.
http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=25661
Potem masował mnie i sama nie wiem, w którym momencie pierwszy raz się pocałowaliśmy. To był boski pocałunek i dodatku mój pierwszy w życiu. Nie licząc tych od mamy.
http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=25661
Następne pocałunki był coraz odważniejsze, a ja czułam się coraz szczęśliwsza. Były to dla mnie cudowne i niezapomniane chwile.
http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=25663
Doszło do tego ze zapomniałam o całym bożym świecie. Nie pamiętałam, że to impreza Adriana, a nie nasza randka. Nie pamiętałam, że simy się na nas patrzą. Nie pamiętałam, że Kasia jakoś źle wyglądała. Liczyła się tylko ta chwila. Ten moment z Adrianem.
http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=25664
Nie mogłam uwierzyć w to, co się działo, ale nie chciałam by się kończyło. Adrian porosił mnie do tańca tym razem wolnego. I szepnął mi do ucha:
- Jesteś najpiękniejszą dziewczynom na świecie.
Zachichotałam i odpowiedziałam:
- A ty jesteś najprzystojniejszym facetem na tej imprezie – nie mogłam się powstrzymać przed kolejnym zachichotaniem.
Mimo to, że Adrian był bardziej zajęty mną, niż gośćmi to impreza była udana.
Chciałam iść już jak najszybciej spać, a z drugiej strony wiedziałam, że nie zasnę tylko będę myśleć o tym wszystkim. Gdy tylko weszłam do pokoju Kasia zaczęła strofować Adka, ze po pierwsze podrywa jej przyjaciółkę, a po drugi nie umie się obchodzić z kobietami i źle całuje. Strasznie mnie to rozbawiło, jednak moim zdaniem Adek umie całować.

Napiszcie czy widać zdjęcia jak nie to poprawie, bo u mnie ich nie widać i nie wiem dlaczego.

Ostatnio edytowane przez psujka : 12.07.2008 - 13:46
psujka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.07.2008, 14:17   #8
scarlett

Reputacja: 10

Nie, nie widać zdjęć.
Poza tym robisz masę błędów interpunkcyjnych, składniowych i ortografów..
I strasznie krótko, jak na tak długą przerwę...
A o fabule się nie wypowiadam, bo przeczytałam tylko ten odcinek, który to zbyt oryginalny moim skromnym zdaniem nie był.
stare 31.07.2008, 16:13   #9
psujka

Excl Odp: Odbicie w lustrze

Miłej lekturki !
Odcinek 8
Koszmar pięknej nocy

.
Opiszę teraz dzień po imprezie tyle się działo. Z samego rana pożegnałyśmy Norę i Nerę, które rzuciły studia. Potem Adrian zaprosił mnie na randkę i było bosko. Najpierw poprosił mnie do wolnego. Przechylił mnie i pocałował.

Po tym tańcu wziął moją rękę i zaczął całować. Po czułam, że mam nogi jak z waty. Było to takie przyjemne uczucie.

W końcu szepną mi do ucha „pokażę ci coś”. Poszłam za nim na górę wszedł. Do jednego z pokoi. Drzwi były proste i białe. W pokoju było przytulnie i romantycznie mimo ze nie było świec. Ściany były obłożone „tygrysią tapetą”, a podłoga „tygrysią wykładziną”. Na środku pokoju stało dwu osobowe łóżko z … „lampardzią pościelą”, a na łóżku leżał już Adrian. Położyłam się koło niego i zaczęliśmy rozmawiać. Przysunął się do mnie i przytulił mnie.

Później to już było tylko przyjemniej. Najpierw lekko mnie cmoknął….

….,ale potem….W głowie miałam sto myśli i nie umiałam ich odczytać. To było cudowne.

Potem zaproponował coś…. Czego finałem było to …

Po tym wszystkim dalej nie mogłam zebrać myśli ubrałam się i zeszłam na dół. Gdzie dokuczała komuś Kasia. Gdy tylko mnie zauważyła oderwała się od swojego prze zabawnego zajęcia i z lekkim uśmieszkiem oraz wybałuszonymi oczyma podeszłą do mnie.
- Nie mogłaś … naprawdę?
- Tak, ale skąd wiesz?
- Wystarczy spojrzeć na twoja minę – zachichotała i podała mi lusterko. Moje mina faktycznie była przedziwna. Wyglądałam jak rozpuszczona od jakiegoś pięknego widoku.
- Z kim? – zapytała dociekliwie – Chwila moment, przecież w naszym akademiku nie ma żadnych chłopaków, prócz Adriana ?! Ja go chyba zabiję! Adrian!
- Słucham Cię siostrzyczko, cześć piękna.
- Nelly wyjdź proszę.
Posłusznie wyszłam, ale to nie wiele dało, bo wszystko było słychać. Dopiero, gdy weszłam pod prysznic i puściłam wodę zagłuszyłam ich słowa.

Gdy skończyłam brać prysznic słyszałam, że kłócą się dalej wiec postanowiłam zareagować. Szłam powoli, aż usłyszałam huk, a kłótnia ucichła. Przerażona zbiegłam na dół i zobaczyłam, że w salonie na podłodze leży…..
CDN… xD
stare 26.08.2008, 09:03   #10
Milkaa
Guest

Odcinek ciekawy. Nie rozkminiłabym, że Kasia ma raka. Czekam na ciąg dalszy Ocena 8/10
Pozdrawiam
..::Milcia::..

100 post ^^
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania