|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc tak.
Bryła strasznie dziwna, a zewnętrzne ściany domu masakrycznie smutne. Łazienka jest świetna, dawno takiej tu nie widziałam! Za to jesli chodzi o kuchnię nie bardzo się postarałeś. Przedpokój mi się podoba, NARESZCIE NIE JEST ZIELONY. Fajny świeży morski kolor. Salon jest OK, kącik do czytania trochę pusty. Ściana w korytarzyku dobrana. Kino? woow, skąd wziąłeś fotele? Fajne, ale trochę dziwinie bym się z tym czuła w domu ![]() Sypialenka przytulna. Mimo wszystko dziwi mnie brak schodów i łazienki na 1 piętrze. Ale ogolnie dom jest kolorowy, ładny, "czysty". Jedno wiem na pewno, ja bym takiego nie zbudowała ![]() Ogolnie 8/10 Pzdr ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
bryła jest bardzo ciekawa i oryginalna. reszta domku również ok. Bardo podoba mi się fakt, że w domu jest winda. ocenka: 10/10
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
Moim zdaniem za duży. Za duże pomieszczenia. Dodatki takie... hm... kanciaste.. tz. nierealistycznie wyglądają. Ogólnie dam 7/10
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ale śliczny domek!!!
![]() MÓJ 100 POST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy2:
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ale bosska łazienka....
![]() a tak ogólnie domek udany ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zatkało mnie! Najbardziej podoba mi się łazienka. Bryła zewnętrzna też jest fajna. Salon ma przytulny charakter. Tylko kuchnia jakoś mi nie pasi... Ogółem 9,2/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie podobają mi się drzwi w całym domu ,a tak to może być
![]() 8/10 |
![]() |
#8 |
Reputacja: 13
|
![]()
Kriik! Ładny domek. Dokładnie taki, jakie kocham: przytulny, chociaż nowoczesny. W domku są elementy dekoracyjne, za to bardzo duży plusik. Bryła też niczego sobie. Właściwie to podoba mi się cały dom za wyjątkiem korytarzy. wglądają jak u dentysty. Nie wiem skąd to skojarzenie... Ale chyba przez kolor ścian, no i przez te drzwi. :shifty: Sala kinowa jakoś mi nie pasuje w jednorodzinnym domku. Salon i sypialnia są boskie. Lubię ciepłe kolory i nowoczesne meble. Świetnie ci to wyszło. Łazienka też jest b.ładna. Właściwie to cały dom jest udany. Naprawdę mi się podoba. 10/10, oczywiście!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna bryła. Ogólnie chyba wszystkie pomieszczenia są dobrze skomponowane. Właściwie to nie mam się do czego doczepić. Nawet ten mały ogródeczek się mi spodobał. Oj nie, raczej znalazłam mały błędzik ZA DUŻO LAMP przed domem widnieje. Myślę, że z dwie lub cztery by wystarczyły. Ale ogółem dom mi się podoba. Mam nadzieję, że będziesz dalej rozwijał swój talent do projektowania domów.
Ogólna ocena 10/10 |
![]() |
#10 |
Reputacja: 20
|
![]()
Dzięki za pozytywne i 'mniej' pozytywne ocenki
![]() ![]() PS. Oceni ktoś jeszcze? ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |