|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój serial? ![]() |
|||
Jest Super ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
55 | 57.89% |
Jest fajny ![]() |
16 | 16.84% |
Zapowiada się ciekawie ![]() |
14 | 14.74% |
Nie za bardzo mi się podoba : | |
5 | 5.26% |
Beznadziejny ![]() |
5 | 5.26% |
Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 20
|
![]()
Mam już gotowy 5 odcinek. Jest jak dotąd najmroczniejszy ze wszystkich. Zmieniłem muzykę na bardziej pod klimat serialu. Myślę, że Wam się spodoba
![]() Odcinek 5 / Obejrzyj na YouTube Ilona opłakuje swoją siostrę. Freeza próbuje przekonać ją, żeby oddała jej moc i przyłączyła się do niej. Gdy Ilona się nie zgadza, wiedźma próbuje ją przekonać siłą. Wysyła swoich sługusów, żeby się z nią rozprawili. Jednak Ilona jest sprytniejsza od nich i ich pokonuje. Zresztą nie sama, bo pomaga jej pewien nieznajomy mężczyzna. Oglądnij Przypadkowe szczęście i skomentuj! Zapraszam! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
5 odcinek jest super strasznie mnie wciągneło
![]() Zauważyłem tylko jeden błąd że drzewo było przezroczyste ,ale to taki szczegół ![]() Czekam na 6 odcinek :smirk: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nakręciłem już 6 odcinek. Nie spodziewałem się, że mi to tak szybko pójdzie. Jest jak na razie najdłuższy, bo ma aż 07:53. Jest również naj-najmroczniejszy ze wszystkich dotychczas. Niegługo wstawię na YouTube. Zapowiadam 10 odcinków na I serię. Zaraz wstawię ten odcinek
![]() Jest nareszcie szósty odcinek. Miałem problemy z wrzuceniem na YouTube, ale już jest ok. Oglądać i komentować! ![]() ![]() Odcinek 6 / Obejrzyj na YouTube Ostatnio edytowane przez mario : 12.08.2007 - 00:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
fajne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Super podoba mi się czekam na 7 odcinek
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No,no.. ciekawy ten serial.
Bardzo mi się podoba... obejrzę jego wszystkie odcinki. I napewno będę czekać na następne. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Powinien już być siódmy odcinek. Daj go szybko proszę!
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Przepraszam wszystkich za opóźnienia, ale mój brat wrócił z wakacji i mam teraz mniej czasu na kompie!
![]() ![]() Edit: Dobra, gotowe! ![]() Odcinek 7, cz. I / Obejrzyj na YouTube Freeza i Ilona wracają ze Świątyni Naevarry do domu Ilony. Wiedźma uczy dziewczynę, jak posługiwać się innymi mocami. Czeka, aż jej moc się rozwinie i wtedy planuje ją odebrać Ilonie. Freeza musi zlikwidować Amber, bo mogłaby ona mieć wpływ na Ilonę i obrócić ją przeciwko niej. Zamierza zdobyć cenny ziemski artefakt, a później cofnąć się w czasie. Jednak to wszystko w następnych odcinkach! ![]() Ostatnio edytowane przez mario : 19.08.2007 - 11:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ojejku! taki piękny domek i musiała go spalić... no i szkoda Amber... Ciekawe co będzie dalej!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszystko oczywiście spoko tylko zauważyłem chyba za domem Ilony nagrobek
![]() 2 część! 2 część! :smirk: |
![]() |
![]() |
![]() |