|
|
|||||||
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój serial?
|
|||
Jest Super
|
|
55 | 57.89% |
Jest fajny
|
|
16 | 16.84% |
Zapowiada się ciekawie
|
|
14 | 14.74% |
| Nie za bardzo mi się podoba : | |
|
5 | 5.26% |
Beznadziejny
|
|
5 | 5.26% |
| Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 |
|
Reputacja: 20
|
Mam już gotowy 5 odcinek. Jest jak dotąd najmroczniejszy ze wszystkich. Zmieniłem muzykę na bardziej pod klimat serialu. Myślę, że Wam się spodoba
.Odcinek 5 / Obejrzyj na YouTube Ilona opłakuje swoją siostrę. Freeza próbuje przekonać ją, żeby oddała jej moc i przyłączyła się do niej. Gdy Ilona się nie zgadza, wiedźma próbuje ją przekonać siłą. Wysyła swoich sługusów, żeby się z nią rozprawili. Jednak Ilona jest sprytniejsza od nich i ich pokonuje. Zresztą nie sama, bo pomaga jej pewien nieznajomy mężczyzna. Oglądnij Przypadkowe szczęście i skomentuj! Zapraszam!
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Reputacja: 10
|
5 odcinek jest super strasznie mnie wciągneło
Zauważyłem tylko jeden błąd że drzewo było przezroczyste ,ale to taki szczegół Czekam na 6 odcinek :smirk: |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Nakręciłem już 6 odcinek. Nie spodziewałem się, że mi to tak szybko pójdzie. Jest jak na razie najdłuższy, bo ma aż 07:53. Jest również naj-najmroczniejszy ze wszystkich dotychczas. Niegługo wstawię na YouTube. Zapowiadam 10 odcinków na I serię. Zaraz wstawię ten odcinek
.Jest nareszcie szósty odcinek. Miałem problemy z wrzuceniem na YouTube, ale już jest ok. Oglądać i komentować! ![]() Odcinek 6 / Obejrzyj na YouTube Ostatnio edytowane przez mario : 12.08.2007 - 01:47 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
fajne
Jak ty to robisz z tym znikaniem i ogniem? zrobiło się takie dramatyczne super!
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
Super podoba mi się czekam na 7 odcinek
|
|
|
|
#16 | |
|
|
Cytat:
. Ja akurat zmieniłem metodę teleportacji na znikanie, a nie to 'w obłoku', bo mi się nie podoba to. Co do ognia, to także trzeba mieć InSIMenator. Klikasz gdziekolwiek na ziemi, wybierasz opcję 'Edytory...' i tam dajesz 'Więcej...' aż znajdziesz 'Ustawienia własne InSIMenatora'. Pojawia Ci sie na ziemi taka gazeta. Klikasz na nią i wybierasz chyba 'Dodaj menu ognia', ale nie pamiętam dokładnie. Później, żeby wywołać pożar, klikasz gdziekolwiek na ziemi (tam gdzie chcesz ogień) wciskasz 'Inne...' i znajdź 'Pożar w tym miejscu' (czy jakoś tak). Jak chcesz ugasić wszystkie pożary, to również klikasz gdziekolwiek na ziemi, znowu wciskasz 'Inne...' i wybierasz 'Ugaś wszystkie pożary'. Mam nadzieję, że pomogłem . Cieszę się, że serial się podoba. 7 odcinek przewiduję na czwartek 16.08. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
Czy mnie wzrok zawodzi, czy w temat brzmi: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial obyczajowy, a tu niespodzianka, fantastyka jak się patrzy. Film się zacina (mam szybkie łącze, ładuje się w sekundzie), teksty drętwe, czasami niepotrzebne lub źle sformułowane. Co do
Freezy, skoro jest taka magiczna to może powinna "płynąć" nad ziemią a nie spokojnie po niej chodzić. Mogłabym długo wymieniać takie rzeczy, ale nie chcę psuć oceny serialu "obyczajowego". Podsumowując "serial" absolutnie mi się nie podoba. :con: edit: Skoro w temacie jest mowa o szczęściu, czemu Ilona przyłącza się do wroga i jest nieszczęśliwa? Moja rada, koniecznie coś z tym zrób. Ostatnio edytowane przez Liv_Hanna : 13.08.2007 - 15:48 |
|
|
|
#18 | ||
|
|
Cytat:
EDIT: Cytat:
To, co przewiduję na zakończenie I serii, czyli do 10 odcinka, będzie nawiązywać do tytułu. Także nie martw się, wszystko mam pod kontrolą.
Ostatnio edytowane przez mario : 13.08.2007 - 16:03 |
||
|
|
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
No,no.. ciekawy ten serial.
Bardzo mi się podoba... obejrzę jego wszystkie odcinki. I napewno będę czekać na następne. |
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
Powinien już być siódmy odcinek. Daj go szybko proszę!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|