|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Dom jest po prostu świetny. Wnętrza są bardzo gustowne. Lustrzana podłoga wewnątrz mi się podoba, jednak zewnątrz psuję cały efekt. Bryła jest idealna. Dywan - zebra w salonie rzeczywiście trochę nie pasuję, ale to nic.
Dom jest nowoczesny, ale nie przypomina szklarni. Masz wielki talent, pozdrawiam. |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Super domek!!! Wszystko świetne oprócz tej lustrzanej podłogi na zewnątrz! Ale i tak należy się 10/10!!
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
hej domek jest boski 100/10 !!! Skąd masz tą tapete w salonie ??
Ostatnio edytowane przez rogi_kalafior : 03.11.2007 - 11:05 |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Czy mogłabyś podać skąd ściągnęłaś większość dodatków do tego domku?
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Bryła i wnętrze bardzo mi sie podobają. Dom modny i stylowy a zarazem ciepły i rodzinny, z czystym sumieniem daję 10/10
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Wow... Świetny dom, projekt - bardzo funkcjonalny, estetyczny, wszystko dopasowane... Nic dodać nic ująć 10/10
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
hej sorry że znowu piszę ale czy dałabyś ten dom do ściągnięcia ( nawet jeśli będzie sama bryła ) PROSZĘ P.S. wystaw ten domek najlepiej na mod thesims albo moderna czy jakoś tak ;D
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Bardzo ładny, choć nie lubię nowoczesności. Nie pasował mi tylko na lustrzana podłoga na dworze, uważam, że tam jest zbędna. Zaskoczyły mnie te kamienie składające się w dróżkę, bardzo fajne ;]
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
jak zwykle ślicznie
)
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |