|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Khem,khem...Olliss,kochana..
![]() Dom z zewnątrz ładny.Ogród mnie urzekł po prostu *_* Bryła taka trochę "kopnięty romb" ale nie czepiam się bo po co ![]() Środek-ZA DUŻO Siminparis.Też kiedyś używałam i ściągałam ich meble,ale nie wyobrażam sobie całego domu w tych rzeczach-jak ty to zrobiłaś. Mebelki "parisowe" takie z innej galaktyki i trochę dziwnie wyglądają... I znowu ta lustrzana podłoga której nie lubię... Moje oczęta >.<" A i ta kuchnia z Siminparis jest kompletnie nieudana (meble,nie twoja aranżacja ![]() Mogłaś dać jakieś inne mebelki,byłoby o wiele lepiej.A tak to hmmm... Ale dom przytulny,ciepły,także 8/10 ![]() Czekam na twój następny domek! |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz: Szczerze to mi się nie podoba. Jakiś taki z boku przekombinowany, a z przodu wygląda jak zwykły Maxisowski domek. Za mało okien i nie za ładny kolor elewacji. 3/10
Ogród: Nawet ładny. Uwielbiam jeziorka, ale nie podobają mi się te leżakin na brzegu. Świetna altanka. 8/10 Salon: Ładny, uwielbiam wrzosowy i czarny. Nie podoba mi się tylko ten, jak ty to ujęłaś "kącik telefoniczny". 9/10 Pokój Agnieszki: Jak ja nie cierpię czerwonych pokoi! No, ale możesz mieć inny gust, więc nie biorę tego pod uwagę. Nawet ładnie to wszystko wygląda. 9/10 Pokój Agaty: Po prostu cudo! Oprócz tych wystających przez ścianę kwiatków jest spoko. 10/10 Kuchnia: Nie za piękna. Szczerze, to okropne te meble. No, ale z tego, co tu czytam, to nie Twoja wina. 7/10 Łazienka: Nie lubię Maxisowskich łazienek. Nie ma niczego spoza podstawowych Simsów. A poza tym nie przepadam za małymi łazienkami. 3/10 W sumie: 49/70 Całkiem, całkiem. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|