|
![]() |
#1 |
Reputacja: 13
|
![]()
Hmm... Jeśli chodzi o klocek, jest ok. Nie lubię zbytnio wymyślnych, więc plus dla ciebie. Bardzo podoba mi się ogródek. Właśnie takie uwielbiam: dużo roślin i kolorowo. W środku za to średnio. Wolę bardziej nowoczesne. W salonie, moim zdaniem, ani trochę nie pasuje ta żółta kanapa do tego jaskrawego zielonego dywanu. Nie podoba mi się to ani trochę. Za to całkiem niezła jest sypialnia. Reszta pokoi neutralnie. Moja ocena: 6/10
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Sam dom i ogród mi się baaardzo podobają.
![]() Natomiast w środku podoba mi się najbardziej sypialnia dorosłych. Nie podoba mi się styl klasyczny. ![]() Ogólnie dam 7.5/10 ![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wow! Super dom!Tylko kilka szczegułów mi nie pasuje ale każdy ma inny gust
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
W sumie ok
![]() tylk ten salon :1smutny: ta sofa troche za (żółta) ale ogród jest zajefajny ![]() i za dom dam z ........... 8,5 ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła i ogród ładny^^
Ale w domku w środku nie wszystko mi się podoba ten dywan w salonie trochę dziwnie.Najbardziej podoba mi się sypialnie ocenka: 7.5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|