|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jakie straszydło lubicie najbardziej? | |||
Ufo |
![]() ![]() ![]() ![]() |
54 | 25.47% |
Wampiry |
102 | 48.11% |
Zombie |
20 | 9.43% |
Wilkołaki |
42 | 19.81% |
Simorośle |
77 | 36.32% |
Nie lubię żadnych |
21 | 9.91% |
Wielka Stopa |
2 | 0.94% |
Wiedźmy |
20 | 9.43% |
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 212. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja najbardziej lubie wampiry i simsrośliny
![]() Co do wilkołaków... Byłam nim raz, zaraz wyskoczył mi błąd ![]() Zombi i Ufoków nie lubie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Ufo: Nigdy nie lubiłem ludzi o zielonej skórze.
Zombie to ja się bałem od urodzenia i nadal się boję(powinno mi przejść, ale cóż), więc nigdy nie robie z simów zombie. (Tylko raz zrobiłem, przez przypadek. Zleciałem wtedy z krzesła i doczołgałem się do reseta.) Wampiry mi się nie podobają. Te ich przerażające zęby... Roboty z WB to też potwory ? Jeżeli tak to... i tak mi się nie podobają. Wilkołaki mają za dużo cech wilka, a ja nie lubię psów. Simorośle są fajne, nie są ani trochę przerażające. No i mają tylko 3 potrzeby. Podsumowując: SIMOROŚLA są najlepsze. |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
UFO: Nie cierpię, zawsze mnie odrzucały. Poza tym nic specjalnego nie można nimi robić.
Zombie: Nie lubię, takie głupie są. ![]() Wampir: Całkiem lubię. ![]() Robot: Też nie lubię, nudno mi się nimi gra. :shy: Wilkołak: Dość fajne, jednak szybko się nudzą, przynajmniej mi. Simorośle: Nigdy nimi nie grałam. Podsumując: Najbardziej lubię wampiry. |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej lubię wampiry, ale tylko dlatego, że... szybciej się poruszają niż Simy :shy: . Np. opcja <podleć tutaj>- <bum> Sim-wampir leci jako nietoperz, <bum> Sim-wampir jest na miejscu. Ja NIE CIERPIĘ gdy moje Simy chodzą jak staaare babuuuuleeeńki.....
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Ja lubie simorośl i wampira bo tylko to potrafię zrobić.
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Taaa, lubie wampiry, UFO i simorosle xD Czuje tez, ze do gustu przypadnie mi stwor z najnowszego dodatku podroze, a mianowicie yeti. Z tego co czytalam jest dosc przyjaznie nastawionym stworzeniem i jak go zabierzesz do domu to bedzie dzieci nianczyl.
*bardzo przepraszam za braki w pol znakach, ale niestety nie jestem teraz w Polsce i ni jak nie moge sie z tym uporac ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Ja lubię wampiry i simorośle.
Zombie jakoś mi nie przypadły do gustu, wilkołaki też ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
ja lubie i nie lubie wszystkich na swój sposób^^.
PLUSY: -simorośl-->fajną ma skóre i dodatkowe opcje np.wychoduj dzieciorośl.i tez może mieć złotą range i gadać z drzewami.a jej dzieci są tego koloru co ona a jeszcze nie trzeba uczyć ich chodzić itp. itd. -wampir-->dodatkowa opcja:ukąś w szyję,zakradnij się podleć tu....i inne.koffam jak podlatują gdzies bo są nietoperzami.i mają takie "wampirowskie" ruchy ![]() -zombie-->śmiesznie chodzi^^, :smirk: ,(P.S.jakie ma opcje?? bo ja nie wiem do końca bo tylko widziałam skóre i to jak chodzi.)ale podoba mi się. -wilkołak-->brak dodatku=zero oceny i opini^^ xP -UFO-->zero opcji normalny tylko zielony ![]() MINUSY: -simorośl-->jeden kolor oczu i nie mozna chyba zmieniac fryzury. ![]() -wampir-->w dzien musi isc spac xP ![]() ![]() -zombie-->moim zdaniem to takie niewinne stworzenia bardziej niz normalne struszki simowe ![]() -wiolkołak-->brak dodatku=zero oceny i opini^^ xP -Ufo-->tez do nich nic nie mam jedynie to ze muszą miec zawsze czarne całe gałki oczne ![]() ![]() ![]() dobra the end mojej wypowiedzi :smirk: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Ja generalnie lubie wilkolaki...i kosmitow
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |