![]() |
#282 |
Guest
|
![]()
Słuchaj: Co to ma do rzeczy, że piszesz po ciemku? Tego smoka na pewno nie ma! Czytałam recenzję Abracadabra po angielsku i były tam tylko trzy smoki ( red, yellow and purple ) Twoja kimpela mogła kłamać, ale jeśli miała te smoki MUSIAŁA ściągać je z neta. A ty na pewno nie miałeś tego smoka i pogódź się z prawdą, że nikt ci nie uwierzy.
|
![]() |
#283 |
Guest
|
![]()
Dobra darujcie sobie tą wymiane zdań..Ja jestem zdania ze nie ma zielonego smoka, ale jesli jest to zostaje Cr@sh udowodnić nam.W jaki sposób??A poprzez fotke wklej fotke na to forum wtedy udowodnisz nam słusznosć Twojego zdania
![]() |
![]() |
#284 |
Guest
|
![]()
no... macie racje. troche głupio jest sie przyznawać do swoich błędów, ale jeszcze bardziej jest mi głupio że moja qmpela mnie okłamała
![]() ![]() a smoków już nie lubie bo som beznadziejne i tylko mi życie zatruwają :[ |
![]() |
#285 |
Guest
|
![]()
Wcale nie jest głupio przyznawać się do błedówto jest dobrze ze potrafisz
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]()
Mi ostatnio smoki też nie przypadają do gustu
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
![]()
Ja mam unleashed ^_^ I ściągnęłam z jakiejś stronki smoka, którego można zaadoptowac na Starówce jako smoka ^_^
|
![]() |
#288 |
Guest
|
![]()
Żabka skąd ściągłaś tego smoka, który jest do zaadoptowania na Starówce :lol: ?
|
![]() |
#289 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
|
||
![]() |
#290 |
Guest
|
![]()
A Ty natka po co nabijasz posty? Mombo tego smoka ściągnełam z http://pages.prodigy.net/kathyb/Stars.htm
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 154 (0 użytkownik(ów) i 154 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|