![]() |
#111 |
Guest
|
![]()
Mnie też Pani Zadecka zleksza wkurza, jak większość na tym forum :/ A co do problemów z grą to też miałam nieźle wkurzający. Kominy, birka (niektóre obiekty) z simów miałam strasznie podświetlone (nie miały naturalnego koloru) a lustra były czarne (bez odbicia) nic nie mogłam z tym zrobić nawet jak instalowałam Simy od nowa :/ Już myślałam że coś z płytką mam, ale na szczęście i nieszczęście były to problemy z grafiką i musiałam kupować nową karte graficzną :/ nieźle co ?
|
![]() |
|
![]() |
#112 |
Reputacja: 10
|
![]()
W TS1 też była taka pani
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Przepraszam za dubla :shy: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
![]() Ale możliwe że ma na imię Stanisława więc... Pani Stanisława Zadecka ![]() W Ts1 Było tylko imię a w Ts2 nazwisko ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
Pani Zadecka jest jak skunks
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
Ej ona też była u mnie jak byłam na parceli publicznej i ona ciągle mnie karciała i nie mogłam wcale do domu pojechac!!! (ale w sumie to to jest tylko po to zeby bylo smiesznie)
|
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
do mnie też przyszła.... i to do domu... i nie chciała się odczepić. Ale jak skasowałam drzwi od pokoju w którym siedziała to nie mogła się wydostać i nie beształa mojej kochanej simki
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
co wy macie do zadeckiej? to fany element nż ;pp
|
![]() |
![]() |
#119 |
Reputacja: 12
|
![]()
IMO, w jedynce się bardziej czepiała ;d W dwójce mi w zasadzie nie przeszkadza ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
Zadecka w sumie dodaje coś niepowtarzalnego do NŻ ... bez niej gra byłaby nudniejsza co nie zmienia faktu, że jest jak skunks
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|