|
|
|
|
#1 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Dom mi się podoba mam pewne zastrzeżenie ale nie będę o nich pisał jedynie kuchnia mi się nie spodobała oraz ta siłownia wogólę
nie pasuje do reszty domu Daje 8\10 A co do zdjęć trzeba poczekać z 3 minuty i się załadują |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Hmm... Dom zupełnie nie w moim stylu, ale to nie znaczy, że mi się nie podoba. Nawet całkiem, całkiem. Widać, że sporo pracy włożone. Nie rozumiem np. po co 2 lodówki są w kuchni? W ogóle kuchnia taka jakaś dziwna... nie podoba mi się. Fajny pomysł z pianinem i z fundamentami. Lubię takie rozwiązania. Mogłabyś dać jakieś rzuty czy coś. Ogólnie nie jest źle: 7/10
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bryła domu nie jest za bardzo "wymyślna". Podoba mi się pomysł ze schodami. Szkoda, że w niektórych miejscach jest tak pusto trochę. Kuchnia fajna, tylko po co te dwie lodówki i kuchenki? Fajnie wygląda pianino na fundamentach.
Ogólna ocena to 6 na 10. |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Podoba mi się, z zewnątrz wygląda bardzo zachęcająco, a w środku trochę jak hotel z XIX wieku. Schody są zrobione rewelacyjnie. Bardzo fajny pomysł. Trochę pusto na tarasie.
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Wiesz, nie podoba mi się sttyl klasyczny, ale... ALE DZIEKI TOBIE chyba mi się spodobał.
Zacznę od początku. Bardzo zachęcające jest samo wejście. Wszystko mi się podoba, oprócz... tej siłowni i tarasu. Taras jest taki pusty i te płytki podłogowe... Ahh... nienawidze ich .A co do siłowni... Brzydko to wygląda iwg., ale rozumiem - simowie muszą się ruszać. ![]() Moja ocena 9/10 (punkt polecial za taras )
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|