|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Z takimi rzeczami następnym razem proszę bezpośrednio do Gingersa, bo temat tyczy się forum
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 21
|
![]()
No właśnie mi się zdaje, że SB będzie najodpowiedniejszym miejscem na takie rzeczy. Ma służyć (w moim przekonaniu) do pogaduszek, jakiegoś paplania itp. A w offtopicu, w konkretnych tematach będą prowadzone ''dyskusje o wysokiej wartości intelektualnej'', jak to Raven ładnie ujęła. Podsumowując: jestem za.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Noale, ja wiem jak to jest na innych forach z sb. Na początku też chciałam, ale jak teraz zobaczyłam jak mi, chociaż mam bardzo szybki internet, fora z sb długo się ładują, to olaboga. A wiem, że tutaj większość userów, ma naprawdę nie za hmm 'szybki' internet, to im strona główna będzie z godzinę się ładowała.
#5 |
Reputacja: 21
|
![]()
Wątpię czy SB, byłby aż tak dużym obciążeniem. Jestem zarejestrowany na dwóch forach z SB i nie sprawia to żadnego kłopotu. Ale trudno ukryć, że to forum jest o wiele większe. Btw. ja nie mam szybkiego neta (wręcz przeciwnie) i fora z SB ładują się normalnie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ale jeny, jest temat offtop, sa sb u kazdego profilu, jest czat, nie przesadzajmy, naprawde.
|
![]() |
#7 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Już chyba od roku raz na jakiś czas wznawia się dyskusja na temat Sb i zawsze z negatywną odpowiedzią zarządu.
Osobiście byłby za wprowadzeniem na próbę. Choćby 2-3 dni. Po co sprzeczać się tyle czasu, czy to sb będzie czymś pozytywnym, bądź negatywnym dla forum, skoro można to bezpiecznie i szybko sprawdzić?
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 08.02.2011 - 17:04 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
wyrazam swoja opinie - moim zdaniem to zbedne zasmiecanie forum i dodatkowa ilosc roboty. jest duzo miejsc, w ktorych mozna offtopowac i prowadzic konwersacje. ale jak chcecie.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
zgadzam się z centą.Chryzia w SB to już by było za dużo
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jedyne co bym chciala tutaj zmienic to zeby byl czat na stronie glownej na koncu strony. reszta jest swietna.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|