|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
tak wielka stopa i Yeti to jest to samo
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
no właśnie pokażcie wielką stopę, ninja i wszystkie nowe postacie jakie wprowadzają podróże xP
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Wielka stopa: ![]() ![]() ![]() Voodo- lalka: ![]() Ninja: ![]() Teleportacja: ![]() Stary Mądrzec czy jakoś tam:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Lalka Vodoo
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Hey
Ja mam wszystkie dodatki.Teraz czytam sobie o podróżach.Uważam,że są boskie.Na pewno za niedługo je kupie,ale mam prośbę.oglądałam już wiele screen'ów z tego dodatku,ale jeśli ktoś pokazywał tworzenie sima(tzn.ubrania,brody,biżuteria)to tylko u dorosłych.prosiłabym więc o jakieś screeny do innych grup wiekowych(b.proszę o nastolatki i dzieci)oraz fryzury.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Hej,mam pytanie.Chciałabym zdj.wiedźmy i dowiedzieć si ę jak się nauczyć teleportacji
Jak moglibyście mi podać,to b.proszę
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() A pytanie zadaj tu |
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Wiem, ze już było, ale co tam:
http://www.imagic.pl/public/pview/69600/stopa.JPG Nie taka Wielka Stopa straszna. ![]() Ps. Beznadziejnie że te postacie takie "simowe", a ta "jaskinia" wielkiej stopy.... jeszcze bardziej beznadziejna. ;( Ostatnio edytowane przez Fizzly : 11.09.2007 - 16:03 |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ponieważjest to akcja TSP prose adminow/modów o przyklejenie tematu aby był bardziej widoczny!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|