|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak to biżuteria ze szkiełek? A jest taka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
mogę prsić o zdjęcie widoku wyspy twiiki [czy jakos tak ] , trzech jezior i dalekiego wschodu ??
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
tak jest przecież jak ktoś o tym napisał to taka jest (trudno się domyślić?)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
to taki jakby cienki rzemyk na nim jedno nieregularnych ksztaltów niebieskie szkiełko, calkiem ładny
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A ja mam małe pytanie.. jak zrobię jakieś zdjęcie w simsach, to gdzie ono jest zapisane??
Albo jak zrobię filmik.. to też gdzie się zapisuje?? |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Natomiast filmiki: Moje dok.->EA Games->The Sims 2->Movies ![]() No,ale nie ten dział i temat...tu wstawiamy 'zamawiamy' screeny z Podróży. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mogą być takie zdjęcia okolicy?
![]() Wyspa Twikki: ![]() Trzy Jeziora: ![]() Wioska Takemizu: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja odkryłam wszystkie miejsca
Wioska Takemizu (Ta tak Japońska) trzeba gadać z takim gostkiem a on potem opowie smoczą legendę mozna ją potem przekazywać innym simom ???(Góry) Idziemy na parcele i kumplujemy sie z wielką stopą-nie jest wielka :/ jest jak zwykły dorosły człowiek ![]() ???(Plaża) Idziemy na parcele i potem gadamy z tą osoba co tam jest i naprawiamy jej wszystkie sprżety (technika sie kłania) dostajemy za to Voo Doo-ale to Voo Doo jest głupie :/ Zapomniałam dodać do Wielkiej Stopy-on nam każe coś zrobić ale nie pamietam co ![]() @mod: nie pisz kilku postow pod rzad, uzywaj opcji edytuj. Ostatnio edytowane przez lithium : 15.06.2010 - 12:21 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|